arkadaşlar hediye alıcam PS3 çok pahalı olduğu için PS2 düşünüyorum ama pekte anlamıyorum en uygun teknosada buldum ama bu chipler falan nedir? nerden almalıyım? yardımcı olursanız sevinirimmm..
PS2 alacağım yardımmmm
hiç alma derim bn ps2nin modası geçti psp yada psp go al
ne geçmesi be arkdaşım al bi teknosadan çipli ps2 çip demek korsan oyunlarını oynatan demek
bendede ps 2 var ona memory card alırsan zevkı cıkar obur turlu kaydedemıosun ama soylede yapabilirsin psp 3000 yada psp go al amerikada bunlarin av kablasu satilio onun sayasinde buyuk ekranda oynayabiliosun bide dual shock alirsan ps2 veya ps3 gibi oluyo altaki linde bunun ornegi var psp go icin video o sayfanin icinde http://us.playstation.com/psp/accessories/
2. el alacaksanız cihazın cidden temiz olmasına özen gösterin. Misal bu resimdeki cihazın hafıza kartı kırılmış içi gözüküyor. Adaptöründe de sorun varmış. Ona rağmen satıcımız "çok temiz kullanılmıştır" yazmış :P Bu kadar hor kullanılmış bir alete bile çok temiz yazan bir satıcıya asla güvenmemenizi öneririm ilk başta.
Ek olarak nasıl bir çip takılmış belli değil. Ülkemizde takılan çoğu çip sınıflarının en kötüsü olduklarından, özellikle ps2 gibi zaten yıl olarak da eski bir cihazın optik gözü ne kadar dayanacaktır tahmin edin. Bu tarz güvensiz bir ürün alıp, 1 hafta sonra çalışmayan bir gözle uğraşırsanız astarı yüzünden pahalıya gelebilir size. Zaten şu anda çoğu ps2 oyunu hemen hemen aynı grafik kalitesinde psp'ye entegre edilmiş durumda. O yüzden oyun alacak paranız varsa ps3, yoksa psp tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Tabi 200 civarına gerçekten temiz kullanılmış ve "dms pro" tadında kaliteli çip takılı bir ps2 bulursanız onu tercih de edebilirsiniz.
yeni katılan leopard10 arkadasım 2008 2009dan kalma konulara mesaj yazmıs hep.butun konular up olmus..bende dikkat etmedim yeni sandım yazdım..sonradan fark ettim..butun gereksiz eski konulara cevap yazmıs yeni gelen dost :) butun eskiler bir anda en ustteydi şaşırdım bende