ARKADAŞLAR PCSX2.NET ADRESİNDE PS2 EMULATORU BULDUM AMA BİR TÜRLÜ AYARLAYAMADIM BU KONUDA BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN...:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
PS2 EMULATORRRRRRRRRRR
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Doğru düzgün çalışan ps2 emulatörü olduğunu zannetmiyorum.
Şu an Ps2 yazılımlarını tam anlamıyla emule edebilen bir program yoktur bende var yaptım oynayanlar var gibi rivayetler de sadece safsatadır
ya arkadaşlar gercekten bu emulatör ki bende indirdim bi yerden onun için bi oyunda indiriyorum oynanamaz mı yani ve oynanamaz olamsının nedeni nedir eger oynanamazsa bence calışan bi emuletör olmalı. birde biri bende var ben oynuyorum derse bu nasıl safsata olur adam yalancımıdır ki bu safsata olsun yani bilen bi arkadaş bende var dicekti belki ama safsata oldugu gibi önceden bi engelleme ile karşılaşmış oluyo sanki yani deseki adam ben oynuyorum direkt bu bi safsata ve sende bi yalancısın oynamıyosun aslında demek gibi olmuyo mu ?
Dostum Yorumu dikkatli okursan tam randıman alacağın bir emulator yok dedim kaldı ki sisteminin en az 1GB ram e yani nesil bir ekran kartına ve güçlü bir işlemciye ihtiyacı var ve ayrıca hadi bu var olan yarım yamalak emulatorlardan birini kurdun ve oyunu çalıştıracaksın 128 bitlik bir konsolun oyununu 64 bit e yeni geçen tabiri caizse daha geçiş sancılarını atlatamamış bilgisayarlarımızda muhtemelen senin bilgisayarında çoğumuzunki gibi hala 32 bit nasıl çalıştıracağını çalışsa bile nasıl oynayabileceğini düşünürsün 3-4 Fps den yukarı çıkamayacaksın sistemin uç bir sistem değilse ama oyunun menüsünü görmen bile düşük bir ihtimal onu da bir kez daha belirteyim
Kısacası ps2 oyunlarını pcde oynamak için sıkı bi pc'in olması lazım.
Ps2 almak daha mantıklı olur.
ya ram 512 işlemci amd 2800+ ekran kartı geforce fx 5700 kutusunda 128bit hi speed yazıyo (ya ben ekran kartlarından anlamam ama bu pek iyi bi ekran kartı değil su an) ama yani 128 bit yazıyo oynayamazmıyım yani emulatör calışıyo normalde ama benim sistemim mi yetmez şu an 3 lü x-man indiriyom oynayabilsem manyak olacaktı valla.
alıntı:
Gönderen : cyclopsya ram 512 işlemci amd 2800+ ekran kartı geforce fx 5700 kutusunda 128bit hi speed yazıyo (ya ben ekran kartlarından anlamam ama bu pek iyi bi ekran kartı değil su an) ama yani 128 bit yazıyo oynayamazmıyım yani emulatör calışıyo normalde ama benim sistemim mi yetmez şu an 3 lü x-man indiriyom oynayabilsem manyak olacaktı valla.
Önemli olan çalışıp çalışmaması değil. Oyunu akıcı bi şekilde oynayabilmek. Hiç ps2 emulatorü kullanmadığım için bilemiyorum. Bence fazla büyük olmayan bi oyun indirir Dene.
bende öle yapıyorum. 3 lü x man indiriyorum.
zamanında çok araştırmıştım boşuna uğraşmayın :D daha beklemeniz gerekk
neyi beklememiz lazım şu an emulatörler calışmıyo mu yoksa pc ler mi yetersiz kalıyo?