ben ps2 aldım içindekilerin hepsi kablo onun harddiski içindemi olur olmazsa fiyatı nedir hafıza kartı niçin gerekli almasam olurmu ben lcd tvd de oynayacağım grafik (görüntü) yönünden iyi sonuç alabilirmiyim birde tüplü tvde ps2 oynanırmı son sorum ise bütün ps2ler bütün oyunları kaldırırmı bir sınırlama varmı şimdiden teşekkürler
ps2 hakkında sorularım
Tüplü tvde oynanır mı ben de merak ediyorum ayrıca ps tvleyle nasıl bağlantı sağlıyo ben sana soru sormuş oldum ama :D
- Kalın kasa, fanlı ve arkasında sabit sürücü yerleştirme yuvası olan PS2'lere sabit sürücü takılabilir. Takılan sürücüler IDE tipinde olacağından fiyatları alışveriş sitelerinden bakılabilir. (İnce kasalarda ise çip destekliyorsa USB sürücüler de kullanılabilir, ancak oldukça sorunlu, yavaş ve uyumsuzdurlar).
- Hafıza kartınız olmazsa oyunları kaydedemezsiniz, hatta bazıları açılıştan sonra oyuna geçmez. Ek olarak destekleyen bir çip takılıysa hafıza kartından cihazı açmak, hile dosyalarını kaydetmek, vs.. de mümkündür.
- LCD'de iyi sonuç alabilirsiniz tabi. Gerçi bu bol miktarda ekranın kalitesine bağlıdır.
- Tüplü TV'lerde Scart girişi varsa direkt, yoksa Scart/Anten dönüşümü yapan bir kutu vasıtasıyla PS2'nizi sorunsuzca bağlayabilirsiniz.
- Oyun hepsi kaldırır, yanlız ince tip kasalar fansız olduklarından kalınlara göre daha fazla ısınma yaparlar. O yüzden uzun süre oyun oynayacağınızda ara ara dinlendirmeniz gerekmektedir.
benim anlamadığım binim ince ps2 harddisk almalımıyım yani
Arkadaşlar tüplü tvlerin AV girişine bağlanabiliyor mu PS?