Arkadaşlar internetten ps2 için SSX On Tour indirdim.CD ye çektim ve ps2 ye taktığımda okuyormuş gibi oluyor ve sonra arka plan beyaz ortada sarı bir cd var olan DVD Video hatası veriyor.Neden böyle bi hata verdi ? Diğer oyunlarımı çalıştırıyor ..
PS2 Hata
CD yi yaktın mı?Yani boot edilecek hale getirdin mi ?
Dosya iso ydu içindekileri çıkarttım ve öyle çektim.
Hiçbir programla çekmedim bilgisayarın kendi çekme özelliğinden faydalandım.
Evet bundan önce başka bir dvd ye çekmeyi denedim fakat yine aynı hatayı verdi.
Çipimin markasını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ?
DVD nin markası PRİNCO 4.7 GB.
Dosyayı bilgisayardan çektim.
O şekilde iso'nun içindekileri çıkartıp çekerseniz @Batuhan'ın da bahsettiği gibi dvd'nin açılış özelliğini çekmiş olmazsınız. O yüzden iso'yu açmadan (yani içeriğini bir klasöre çıkartmadan), tercihen nero tarzında bir programla çekim yapmanız gerekli. Nero'dan Dosya-->Aç 'a tıklayıp iso dosyasını gösterdiğinizde sorun halledilecektir.
Yanlız gerek çip ömrü, gerekse de hızlı okuma için princo yerine maxell ya da tayvan üretimi verbatim kullanmanızı öneririm. Şahsen princo ile yazdığım dvd'lerde ps2'den çok bir verim alamamıştım.
arkadaslar selam ben bısey merak edıyorun playstation 2 nın hatalı ürünü varmı ben de var gözü bozuldı degiştirmek icin gittim adam bu ürün hatalı 7048 mı 70048 mı öyle bişey dedi bu seri hatalı göz takarsam hemende yanar 2 gün sonrada 2 ay sonrada dedı neyse calısıyo ama bazı cd lerı okumuyo bazılarını okuyo yenı degıştırmeme ragmen öyle hatalı seri varmı yoksa adam benı kekleyıp cıkma goz mu taktı bı yardım edın sagolun sımdıden..........