Yönergeleri dikkatlice uyguladığınız taktirde bir sorun çıkmayacağını düşünüyoruz. Çünkü videodan da anlayabileceğiniz üzere biz de işlemleri sıfırdan başlayarak adım adım yaptık.
Aşağıda sırası ile hangi işlemleri yapmanız gerektiği ve bu işlemlerin başlangıç dakikaları bulunmaktadır. Bu arada sizlere gerekli olan dosyaları link olarak ekledik.
Microsoft'un ücretsiz depolama alanı SkyDrive:
Dosyanın içindekiler:
- Bootloader (Bütün HTC modelleri için geçerlidir.)
- Root (HTC One S modeli içindir.)
- Custom Recovery (HTC One S modeli içindir.)
- Sixaxis Ps3 Gamepad tanıtma uygulaması ( Bütün android tablet ve telefonlar için geçerlidir.)
Sizler Root ve Custom recovery için kendi telefonunuzun sitesinden gerekli dosyaları indirmelisiniz. Bizim elimizde HTC One S modeli olduğu için işlemleri bu telefona göre anlattık.
İşlemler:
- Bootloader Kilidini Açmak:
- Custom Recovery Yüklemek:
- Root Yüklemek:
- PS3 Gamepadi Android Telefona Tanıtmak:
- MHL Bağlantı Kurulumu ( Telefondan televizyona görüntü aktarmak):
Ek etiketler: HTC telefonlarda Bootloader kilidi açmak, root yüklemek, custom recovery yüklemek, Bütün android cihazlarda Playstation 3 gamepad'i android ve tabletlere uyarlamak.
Yaptığımız uzun denemeler ve uğraşlar sonucu, sizlere Playstation 3 kolunu Android işletim sistemi kullanan telefonlara ve tabletlere tanıtarak, Playstation 3 gamepad ile nasıl oyun oynayabileceğinizi anlatmaya çalıştık. Ayrıca ek olarak videonun sonlarında telefonunuzun ya da tabletinizin görüntüsünü televizyona aktarmak için yapmanız gereken işlemleri gösterdik.
Yönergeleri dikkatlice uyguladığınız taktirde bir sorun çıkmayacağını düşünüyoruz. Çünkü videodan da anlayabileceğiniz üzere biz de işlemleri sıfırdan başlayarak adım adım yaptık.
Aşağıda sırası ile hangi işlemleri yapmanız gerektiği ve bu işlemlerin başlangıç dakikaları bulunmaktadır. Bu arada sizlere gerekli olan dosyaları link olarak ekledik.
Microsoft'un ücretsiz depolama alanı SkyDrive:http://sdrv.ms/1eshHxM
Dosyanın içindekiler:
- Bootloader (Bütün HTC modelleri için geçerlidir.)
- Root (HTC One S modeli içindir.)
- Custom Recovery (HTC One S modeli içindir.)
- Sixaxis Ps3 Gamepad tanıtma uygulaması ( Bütün android tablet ve telefonlar için geçerlidir.)
Sizler Root ve Custom recovery için kendi telefonunuzun sitesinden gerekli dosyaları indirmelisiniz. Bizim elimizde HTC One S modeli olduğu için işlemleri bu telefona göre anlattık.
İşlemler:
- Bootloader Kilidini Açmak
- Custom Recovery Yüklemek
- Root Yüklemek
- PS3 Gamepadi Android Telefona Tanıtmak
- MHL Bağlantı Kurulumu ( Telefondan televizyona görüntü aktarmak)
Ek etiketler: HTC telefonlarda Bootloader kilidi açmak, root yüklemek, custom recovery yüklemek, Bütün android cihazlarda Playstation 3 gamepad'i android ve tabletlere uyarlamak.