herkese merhabalar şöyle bir sorum olacak 2. el ps3 alacağım cfw yüklü bir tane var cfw den pek anlamıyorum buraya sorayım dedim, şimdi bu cfw yüklüyken normal cfw ile crysis 2 yüklettiysem onunla online oynayamıyorum fakat ben cfw yüklüyken gidip orjinal battlefield 3 aldım diyelim onu online oynayabilir miyim? yani cfw yüklü fakat bende orjinal oyun olacak yine de oynanmaz mı online? yada cfw yi illaki kaldırmak mı gerekir? kaldırmanın zararı olur mu? cfw varken linux yükleyemez miyim bu gibi sorular var aklımda.şimdiden sağolun.
Ps3 kırdırmak?
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Benim arkadaşım programı ps 3e yükletmişti.Korsan oyun içine atarsan online oynamayı denersen program etkisiz oluyomuş.Orjinal oyunu alıpta online oynarsan yine program etkisiz oluyomuş içine yüklettiğin oyunları gidiyo yani :D
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
206 mesaj
Benim arkadaşım programı ps 3e yükletmişti.Korsan oyun içine atarsan online oynamayı denersen program etkisiz oluyomuş.Orjinal oyunu alıpta online oynarsan yine program etkisiz oluyomuş içine yüklettiğin oyunları gidiyo yani :peki mantıklı mı? alacağım alette(2. el) 872 tl değerinde oyun var ve ben bunları zaten pc de falan oynamadım yani aslında diyorum ki bunları bir bitireyim 5-6 ay kadar bir sürede sonra gider cfw yi kaldırırım eski haline dönüyormuş zaten. onun dışında başka bir kısıtlaması var mı? yani linux yükleyemezin mesela blu-ray izleyemezsin gibi şeyler var mı yoksa sadece online oyun mu oynanmıyor?