PS3 Msn desteklemiyor. :):)
Reklam yapmış gibi olmasın ama az önce TRGamer sitesinin haberlerini kurcalarken gördüm FIFA 09 Görüntülerini. EA Sports çok iyi resim yapmış. Zaten onun ötesine de geçemez. Neyse konumuz bu değil. Ardından bir linkten Gamershell(doğru mu yazdım acaba?) sitesine yönlendirildim. Orada FIFA 08 PS3 Turnuvası videosunu 2 kere üst üste izledim. Acaba bunlar maç mı izletiyor diye? Kimse EA Sports'a küsmesin. Neden derseniz; EA Sports bence şöyle düşünüyor: PC için müthiş grafikler, süper oynanış vs. yaparsam çok iyi bir sistem ister, oyunu ancak çok iyi sistemi olanlar oynar. O yüzden ben alt sistemli FIFA aşıklarını da düşüneyimde biraz düşük sistemli bir şeyler yapayım. Hem onlar FIFA nın yeni sürümünü oynasın, hem ben para kazanayım diyor.
Aynı zamanda, o izlediğim video müthişti açıkçası. Ama PC mi PS3 mü deseler PC derim. Neden? Cevabı, PS3 Msn desteklemiyor. :):) Şaka tabii ki.(belki komik olmamıştır.) PS3 için EA Sports un ekran kartı, işlemci, anakart, GPU, CPU yok falan yok felan düşünmüyor. Adamlar Crysis ve Call Of Duty 4 grafik modasını daha da üst çıtalara yükseltiyor. Hem Sony ve XBOX da yardım ediyor.
Bir oyun tutkunu değilim. O yüzden gidip PS3 veya XBOX 360 için babamla bağrışamam. 3 yıl önce falan PS2 çıktığında oyunun son durağı bu olur herhalde dedim. Hayır olmadı. Herkes paralarını SONY e bayıldı. Ne Oldu? PS3, XBOX 360, WII geldi yine bunlar zengin oldu. 2- 3 yıl sonra PS4, XBOX 361 ( :)bu komikti ama... ) falan çıkar. Yine paralar bu firmalara. Biz kanlı gözlerle "Tüh be ne pozisyon kaçırdı şu Nani'de...!" deriz FIFA2012 mi olur artık bilemem.
Demek istediğim bu oyun sektörüne yetişmek zor. Şimdi ne moda PS3, XBOX 360. 2-3 sene sonra onlarda 2.el piyasasında. Sonra bir yenileri. Sonra bir yenileri. Böyle devam eder. Kafanızı ağrıttım ama bu demek istediklerim eleştiri veya SONY, EA için para konuları değil. Hepsi kazandığı paraları hak ediyor.
Ne de olsa içine atacağına dışarı atmak her zaman iyidir. Benim işim; korsan piyasasını zengin etmek değil. Bunlar sadece benim fikirlerim, katılan katılır, katılmayan katılmaz. Kendinize çok iyi bakın, ailenizle vakit geçirin, ATI, Sony, NVIDIA, XBOX 361 midir nedir bunları zengin etmeyin.(Size kalmış tabii ki.) Herkese İYİ FORUMLAR ve OYUNLAR!
PS3 Msn desteklemiyor. :):)
Son Düzenleme: yalcinkurt ~ 15 Temmuz 2008 23:02