Amacım ,
1. Bu mu ? Şu mu ? gibi sorularda vatandaşlarımızı bir cevaba ulaşmasında yardımcı olmak.
2.Forumda kirliliği azaltmak.
3.Çoğunluğun fikrini öğrenmek
4.Konuyla ilgili başka konu açıldığında bunu gösterebilir ve arkadaşımızı bir sonuca ulaştırmanıza yardımcı olabilirsiniz.
Değerlendirme kriteri : Sadece oyun yönünden oylama yapın . ( İnternet vs katmayın )
Ps3 mü Pc mi Xbox 360 ? TheA
pc nin verdiği keyfi hiçbir konsol vermez ancak adamın elinde lcd tv vardır ve bütçesi 800 tl civarında dır e mecburen pc değil ps3 veya başka bir konsol alır yani elinizdeki paraya göre olanaklara göre ama pc de fps tarzı oyunlarıda konsollarda çok da sardığını söyleyemem
ben üçünüde denedim ve üçüde çok hoşuma gitti bence hepside güzel
bence ps3 aralarında oyun için en iyisidir.ben pcde de oynadım ps3te de oynadım.ps3 daha iyidir ama oyun ücretleri itibariyle bütçeyi zorluyor ve iyi bir full hd tv de gerektiriyor.oyun konusunda ps3ü olanlarla oyunları takas yaparak oynaması daha iyi.xbox 360 la ps3 arasında ise bildiğim kadarıyla xbox 360ı türkiyede pek tutulmuyor.çünkü servisi yurt dışında ve multi oynamak için ayrı olarak para ödemek gerekiyor.ayrıca xbox 360 da oyun sayısı daha az.oyundan alınan zevk arasında ve ya grafiklerde fazla fark yok sanırım.
PC tv yede bağlanıyor ben arkham city yi PC mi 107 ekran Full hd TV me bağlayıp ful hd ve grafikler sonra + phsyx ile bitirdim konsoldan kat kat iyi seneye SLI yapcam konsol PC karşılaştırılamaz bile PC nin grafikleri konsoldan kat kat iyi