PS3'te Bir TÜRK Oyunu..(Quadratum Mortis)

LENO7
16-03-2012, 13:58   |  #1  
LENO7 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj

Evet yukarda ki başlığı yanlış okumadınız, LAMAGAMA isimli Türk  firması ps3 için exclusive bir oyun yapımı için çalışmalara başlamış.Arkadaşlar bu aslında çok önemli bir haber çünkü ps3′e özel bir oyun olacak, hem de Türk Firmasından.Firmanın kendi sitesin de aynı zaman da Ps Vita ve ios platformuiçin yapılacak oyunların hazırlıkları ile ilgili haberler paylaşılmış.
Ps3 için yapılacak exlusive oyunun ismi Quadratum Mortis , firmanın sitesinde şöyle bir sloganla karşımıza çıkıyorlar “zırhını kuşan ve psn network üzerinden arkadaşlarınla savaş” diyerek bizleri amansız bir savaşın ortasına atacaklar gibi gözüküyor.Oyunun yukarı da verilen art resminden anladığımız kadarıyla oyun RPG unsurlarını içerebilir, en azından ben böyle düşünüyorum.Karaktere baktığımız da kafasında ki zırhın üstünde bir hilal simgesini görebiliyoruz.Eski roma,maya,astec savaşcılarını andıran bir kıyafet ile sembolize edilmiş, aynı zaman da farklı bir yönden bakacak olursak GOW (GOD OF WAR) benzeri bir oyunla da karşımıza çıkabilirler.
Türk Oyun piyasası için çok büyük bir gelişme, Sony’nin  büyük bir şans verdiği bu firma için , merakla oyun hakkında diğer gelişmeleri de sabırsızlıkla bekliyoruz.
Firmanın kendi sitesini ve çalışmalarını bu adresten takip edebilirsiniz. http://lamagama.com/

(ALINTIDIR..)

Son Düzenleme: LENO7 ~ 16 Mart 2012 15:29