arkadaşlar yeni oyun aldım pspim için. smackdown 2011 . fakat bu oyunda kafes maçı yaptığımda dışarıya çıkamıyorum. bir arkadaşım playstationunda kapıyı kırığ dışarı çıkabiliyordu. pspde bu mümkünmü? mümkünse nasıl? şimdiden teşekkürler...
psp smackdown and raw 2011 hell in a cell sorunum
kapıyı bulamadım işte ... sadece finisher yapıp çıkabiliyorum. kapı tam olarak nerede ?
bir türlü bulamadım ... peki kafesin üstünden aşağı atlamak istiyorum tuş kombinasyonu nasıl? birde rakibi ringin üstünden nasıl atarım?
demiştiniz ya kafesin kapısını kırmak için sol alta gel yürüyerek x'e bas diye. dediğinizi yapıyorum fakat seçtiğim adam farklı yere bakıyor. bu yüzden olabilir mi sorunum?
ilgilendiğiniz için teşekkürler. oyunun tanıtım yazısında şuna rastladım
Smackdown 2011 için ;
Bir diğer ve en büyük yenilik ise Hell in a Cell'den gelmiş. HIACkafesindeyken artık alttan obje alabilirsiniz. Ayrıca kapısı da yok,sizin kırmanız lazım. Kırmak için de finisher veya signature doldurup,HIAC signature'si veya finisher'ı yapmanız gerekiyor. Kırdıktan sonrayukarı çıkabilirsiniz ve finisher yaparak rakibinizi dışarıatabilirsiniz. Tüm HIAC finisherlerını ve signaturlerini movesetsbölümünden ayarlayabilirsiniz.
Peki mertbjk nasıl hanı yukarı cıkıyosun adamı ordan assağıya tekmeleyip felan asağıya ucuruyosun ben adamı atıyorum kollarını cırpıyo ama dusmuo
ben daha adamı atamıyorum. nasıl atıyorsunuz