ARKADAŞLAR BENİM PSU'DA SORUN VAR SORUN ŞU GÜÇ DÜĞMESİNE BASINCA anakarta elektrik gitmiyor başka anakartta denedim gene olmuyor yani büyük ihtimalle yanmış olabilir ama
bu kadar kolay yanacağıonı tahmin etmiyorum çünkü cooler masterın 650 watt güç kaynağı gayet de güzel zamanında 175 lira vermiştim herneyse götürdüm elektronikçiğe dedim buna güç gitmiyor açılmıyor dedim adam dedi bunun bişeği yoktur büyük ihtimalle kondansatörlerinde problem vardır dedi olur inşllh olur diyorum ama hala yapılabilir mi bilmiyorum lütfen yardım edin bu kadar iyi bir güç kaynağı ve bissürü koruması olan kısadevre vb olan bir güç kaynağı nasıl bu kadar kolay bozulur anlmdm
Psu çok önemli lütfen yardım
zamanında dediğin acaba kaç yıllık?
birde başka PSU ile deneyin, ve başka işlemci ile deneyin.
benim başıma aynısı gelmişti, PSU yüzünden. kasaya güç gitmiyordu ses soluk yok:)
neyse PSU değiştirdim sonuç yok. işlemci değişti yine aynı. sorun anakartımın ömrünün bitmesi imiş..
bu arada işlemcide malesef çöp olmuştu.
güç kaynağının tamir edilme ihtimali varmıdır bilmiyorum...
Tamir edilemiyorsa da 2 yıl garantisi vardır ve yenisini verirler, eğer sorun psu dan ise aldığın yere götür onlar gerekeni yapar.
yok garantisis geçti götürdüm elekrtornkçiğe yapıyor anlaştım 25 liraya
O tip cihazların tamirinden de pek hayır gelmeyebilir, haberiniz olsun.
arkadaşlar bunu yaptırıp yenisin alıcam mecburen çükü bende sizin gibi düşünüyorum sonuçta fabrika gibi hiçbirşey olmaz mercburen tekrar alıcaz artık olsun olacağı varmış ama tek anlamadoğım bu kadar koruması varken neden böyle oldu onu anlamadım kısa devredir odur budur