psu pc yi yavaşlatırmı?

Craterus
09-08-2009, 13:10   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
881 mesaj

şöyle düşünün bir kamyonunuz var ve yük taşımak istiyıorsunuz ama kamyonun motoru 150 hp dizel olması gerekirken 5 hp pancar motoru sizce kamyon iş yaparmı işimi yavaşlatır yoksa normal çalışır mı aynu mantık kolay gelsin biraz tekrar gibi oldu ama hala yaçin nhayatın içinden yanıt vereyim dedim ısınma sorunu ise evet ısınır çüknü çok zorlanan bişey ne olur ısınır motoru çok zorlarsan ısınır işte hayatın içinden bir örnek daha sonra ne olur soğutmak lazım soğutamazsan ne olur yanar sıkıntı sadece

Son Düzenleme: Craterus ~ 09 Ağustos 2009 13:13
Ahmet_79
09-08-2009, 13:11   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Alıntı: Süleyman.  
Öyle bir sebebiyet verir ki ısınmaya...
Yani;)

Arkadaşlar psu yüzünden servise giden makinaları görseler bunu daha iyi anlamış olurlar dı sanırım.

cileviathan
01-09-2009, 05:31   |  #28  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj

ısınmaya sebep vermez, bunu ben demiyorum, ben uydurmuyorum gigabyte ve asus'un bizzat kendisi diyor.

gigabyte ve asus anakartlarda kuzey köprüsü aşırı ısınma sorunu yaşamış biri olarak bizzat asus ve gigabyte'ın global teknik servisleriyle yazışmış, bo konuyu özellikle sormuş, ve özellikle üzerine basıla basıla "ısınmaz" yanıtını almış biri olarak söylüyorum. isteyenlere yazışmalarımı gösterebilirim.

eğer psu yetersizse alet zaten yüklenmede ya restart atar, ya kapanır, ya da en kötü ihtimalle yanar.

ısınmaya sebep olur diyenler mantıklı bir izahını yaparlarsa müsterih olacağım : ) bu konulardan canım çok yanmış biriyim, bildiklerimi paylaşmak istedim sadece.