PSU Sorun Çıkarır mı?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Grishnakh
29-12-2005, 00:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Herkese selam. Foruma yeni üye oldum. gerçi level a zaten üyeyim ama herneyse geyiği bırakayım. size bir sorum olacak. şimdi sistemim msi kt4av anakart, amd 2000, 1gb ddram ve 128fx 5700le ekran kartı. kıytırık marka bir kasam var ve 300w lık psu m var. ben 6600gt almak istiyorum yalnız psu sorun çıkartır diye duydum. böyle bir şey olabilir mi? min. 450w almamın bir etkisi olur mu? yardımcı olursanız sevinirim. iyi geceler

sehrikalp
29-12-2005, 09:37   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
543 mesaj

Bu tip ekran kartları biraz fazla ve temiz güç isterler. Aslında voltaj dalgalanmalarını absorbe eden, üzerinde yazan gücü gerçekten verebilen kaliteli parçalardan yapılmış bir PSU sistem için sanıldığından çok çok önemlidir. Bu ekran kartı için ve diğer toplam konfigürasyonun için aslında 350W yeterli olur. Ama gerçekten 350W olsun. Büyük ihtimalle "kıytırık" dediğin o kasanın PSU da aynı şekilde yaramaz bir şeydir. Bu konuda Enermax veya Tagan (recommended) markalara güvenebilirsin. Bir öneri: Almışken 450W alman tabii ki iyi olacaktır. Biraz ileriye yatırım :)