Psu'suz Kasa Alıcam YARDIM (bütçe 200 ytl )
Arkadaslar abiler kardeşler önerilerinizi bekliyorum
Dünya-nın en güzel forumuna simdiden teşekkürler :)
Bence NZXTnin ilk gösterdiğim 170Tl lik kasası Thermaltakedn daha iyi. Ayrıca daha uzun ve iç hacmi fazla
Anakart özellikleri düşük gelir, değişir, işlemci, ekran kartı,ram tarihi eser olur değişir, harddisk gün gelir tekler ama her zaman kasa kalır. İyi güzel bir kasa hem bulunduğu yerin süsü olur hemde içi ne olursa olsun bilgisayarın albenisi. Birde soğutması,yalıtması,ses izalasyonu iyi olursa tadı bir başka olur.
Hani diyeceğim o ki 5-6 taksit fazla ödeyip önerdiğim gibi birşey düşünmüyorsanız ne diye kasaya 200 lira bağlayacaksınız. 200 liralıkta aynı işi yapıyor 40-50 liralıkta. Ben 200 lira verip o tür bir kasa almaktansa gidr önerdiğim kasayı alırdım. Yoksa param 50 liradan fazla vermezdim.
khramnAnakart özellikleri düşük gelir, değişir, işlemci, ekran kartı,ram tarihi eser olur değişir, harddisk gün gelir tekler ama her zaman kasa kalır. İyi güzel bir kasa hem bulunduğu yerin süsü olur hemde içi ne olursa olsun bilgisayarın albenisi. Birde soğutması,yalıtması,ses izalasyonu iyi olursa tadı bir başka olur.cok güzel soyledin ama ben staj görüorum elime bu kadar para geçti babamdan destek almadan yaptıgım için kredi kartı gibi bi oalnagımda yok nakit par direk alıcam bidaha kı ay psu alıcam saqlam 600 700 watt lık bidaha kı ayda ekran kartı hayırlısıyla
Hani diyeceğim o ki 5-6 taksit fazla ödeyip önerdiğim gibi birşey düşünmüyorsanız ne diye kasaya 200 lira bağlayacaksınız. 200 liralıkta aynı işi yapıyor 40-50 liralıkta. Ben 200 lira verip o tür bir kasa almaktansa gidr önerdiğim kasayı alırdım. Yoksa param 50 liradan fazla vermezdim.
cok cok ama cok tesekkur ettım saol varol :)
khramnAnakart özellikleri düşük gelir, değişir, işlemci, ekran kartı,ram tarihi eser olur değişir, harddisk gün gelir tekler ama her zaman kasa kalır. İyi güzel bir kasa hem bulunduğu yerin süsü olur hemde içi ne olursa olsun bilgisayarın albenisi. Birde soğutması,yalıtması,ses izalasyonu iyi olursa tadı bir başka olur.Lütfen gösteririrmisin bana 50liraya 9800GTX+nın sığacağı bir kasa aynı işi yapıyor diyorsun.
Bu kasa nasil sizce?
[URL=http://img5.imageshack.us/my.php?image=acer3h.jpg][/URL]
KaptanosLütfen gösteririrmisin bana 50liraya 9800GTX+nın sığacağı bir kasa aynı işi yapıyor diyorsun.http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38052standat anakart ve kasa boyutları atx tir ki bu kasada atx ve oldukçada güzel, tabiki işe yaramaz cafcaflara para vermek istemezsen. Bu nedenledirki tavsiyemde para verecekseniz işe yaayacak özellikleri olan birşey alın diye önerdim. Ayrıca 9800GTX kullanacağım diye bir ibare görmedim, hoş olsada bu kasaya sığmam demez.
http://www.hepsiburada.com/nzxt- ... &productid=bd850348
200 tl civarında alabileceğin en iyi kasalar bunlar, içlerin birini seç...