ekran kartım sapphire radeon 4850 pcı hdmı 1gb 256bit psu 300 w sorun şu ekran kartına elimle dokundugumda cok sıcak normalden fazla gpu temprature die prog indirdim derece gösteriyo muhtemelen yalnıs ama sıcaklıgın 59 dereceye kadar cıktıgını gordm program yanlış soylese bile sıcaklık fazla psunun düşük gelmesinden kaynaklanabilr mi psu ekran kartı fanını yavas çalıştırıyo sanki yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Psu ve Ekran Kartı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj
aynı kartı kullanıyorum ve oyunlarda 60 a çıkması normal. ama psun düşük. yükseltmelisin.
ekran kartım sapphire radeon 4850 pcı hdmı 1gb 256bit psu 300 w sorun şu ekran kartına elimle dokundugumda cok sıcak normalden fazla gpu temprature die prog indirdim derece gösteriyo muhtemelen yalnıs ama sıcaklıgın 59 dereceye kadar cıktıgını gordm program yanlış soylese bile sıcaklık fazla psunun düşük gelmesinden kaynaklanabilr mi psu ekran kartı fanını yavas çalıştırıyo sanki yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkü450W / 500W civarında PSU alırsan sistem nefes almasını bilir. Sistem bileşenlerinin hepsini söylersen ne kadar güçlü bir PSU alman gerektiğine bakalım...
amd fx6100 işlemci sapphire ekrankartı 1gb 256 bit gigaabyte 780t-d3l anakart seagate 500 gb hdd kingston hyperx 1600 4gb x2450W / 500W civarında PSU alırsan sistem nefes almasını bilir. Sistem bileşenlerinin hepsini söylersen ne kadar güçlü bir PSU alman gerektiğine bakalım...