arkadaşlar sistemi şu:
gigabyte ga8 pe800
e.k:asus atı radeon 9600 se 128 mb
işlemci:p4 3,06 533 mhz
ram:twinmos 512 333 mhz
psu:dandik bir kasa ve arıza sebebi ile teknik serviste değiştirilmiş bir psu.markası bile yok sadece 300 watt olduğunu biliyorum.
bu sistemde hiçbir performans sorunu yaşamıyorum çünkü aşırı oyun oynayamıyorum.en son oynadığım oyun doom 3 en düşük performansta oynadım ve hiçbir takılma vb sorun yaşamadım.acaba psu değişikliği yapsam performansımda hissedilir bir artış olur mu?bu yaz tüm eski yeni oyunları bitiriecem de ona hazırlık yapıyorum.
psu yeterli mi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj
Taze Üye
1 mesaj
Kaliteli bir PSU alarak,sistem performansı kazanmazsın ancak anakartına-işlemcine-ramlerine v.s. daha "gerçek" akım vereceğinden sisteminde elektrikten çıkabilecek muhtemel sorunların önüne geçebilirsin.
Her zaman için iyi bir PSU sistemin garantisidir...
Yıllanmış Üye
1,406 mesaj
Startaylan doğru söylemiş
Yani bir performans artışından çok genel olarak sistem güvenliği için kaliteli bir 350W FPS marka PSU al. Fiyatlarıda uygun ve bir Zalman, Tagan olmasada, kalite PSu dur. Ayrıca elektrik dalgalanmalarına karşı senin PSu un korumasada, yeni PSU ların hepsinde vardır. O yüzden stabil bir sistem güvenliği için iyi bir PSU şart( yoksa benim gibi anakart, işlemcin, ram lerin aptal codegen marka PSU un yüzündne yanında kafanı duvarlara vurarsın....)