"PSW.Online Games.NMY"trojen temizliyeme

HPQ-User
08-05-2008, 00:15   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Teqila sormuş:
öncelikle kolay gelsin,bilgisayarıma"PSW.Online Games.NMY"diye bir trojen yerleşmiş virüs proğramları(nod32 ve F-secure) ve ADAWARE proğramları ile siliyorum,hem normal modda hemde güvenli modda sildim,bir süre sonra tekrar tarattığımda gene çıkıyor bir türlü tamamen silemiyorum,bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,bilgisayarımdan online işlemler yapıyorum bilgilerimi ele geçirmesinden korkuyorum,sizce bunun çözümü varmı yoksa bilgisayarıma formatmı atmam gerek,şimdiden ilginize teşekkür ederim.birde gizli dosya olarak "Sistem Volume İnformation"diye bir klasör çıkıyor c de ve d içinde silmek istiyorum sildirmiyor,erişim engellendi diyor başka arkadaşın bilgisayarında böyle bir dosya yok ,virüsten dolayımı oluşuyor acaba.? teşekürler iyi çalışmalar

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
trojan sorunu

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.1.4322)

Borga-x
08-05-2008, 09:42   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Sistemine oyunlarda LAN için bir program yukledınmı? yukledıysen bunu sil

s_V_s
25-06-2008, 22:45   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
317 mesaj

spyware doctor bu işi halleder

waybe
25-06-2008, 23:24   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj

kasperskyla taradım mı ? güvenli modda sorunun düzele bilir eger düzelmesse gerivyüklemeyi dene olmassa format gerekebilir online işlem yapıyormuşşunuz birde bu yüzde sorunun düzelmesse format cek

qozmonot
15-09-2008, 16:42   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

Sayın Adramiti, Virüs denilen sanal tehlike sadece bir pc kullanıcısına bulaşmıyor. Farklı Bilgisayar kullanıcıları aynı virüslerle tanışıyor olabilir...Bu yüzden bu yorumlar sadece Teqila Kullanıcısı için değil... birçok internet kullanıcısı için geçerli.
Yorum yapılmasında bir sakınca yok... Çünkü farkında olmamana rağmen bir çok kullanıcı bu konuyu takip ediyor şuan...

turnstiller
17-02-2009, 23:46   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

AdRaMiTi çok teşekkürler,  bir sürü program denedim olmadı, sistem geri yüklemeyi kapatarak kurtuldum.
kapatınca virüslü klasör tamamen siliniyor, sonra belalı klasör tekrar kuruluyor geri yüklemeyi açınca tabi. yani önceki noktalarınız kayboluyor. geri yükleme noktalarına kıyamayan varsa söyliyim de :D

qozmonot a da katılıyorum, kaç aylık başlık bakmadım ama bana yaradı işte : )

Son Düzenleme: turnstiller ~ 17 Şubat 2009 23:48
osmanusl
03-11-2009, 07:21   |  #7  
Taze Üye
7 mesaj

ben de yptım fakat sistem geri yüklemeyi kapattım ama yinede virüs hard diste bir onda bir onda dolasıyr.bu dertten nsıl kurtulunur ya