punisher

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
free_x_man
31-05-2005, 17:04   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj

arkadaşlar max payne serisini hepiniz bilirsiniz.bu oyunu oynadıktan sonra neden bilmiyorum doom3 dahil hiçbir oyun beni pek sarmamıştı.oyunlar bana nedense çok sıkıcı geliyordu o sebeple uzun bir süredir kurduğum bir çok oyun kısa süre süre sonra sıkıcı geldi.fakat aradığım oyunu buldum.punisher.çok iyi bi oyun hatta max payne bile bu kadar güzel değil.genel olarak maxpayne benzeri fakat grafikler daha iyi düşmanlarınız çok daha zorlu.ayrıca düşmanlarınızın boğazını sıkıp onlara sorduğunuz sorulara cevap verene kadar pataklayabiliyorsunuz.ayrıca mekana göre özel işkenceler yapabiliyorsunuz.mesela bir bölümde adamın kafasını matkapla delyorsunuz.diğerinde adamı piranha dolu havuza atıp parçalanmasını seyrediyorsunuz.bunlar tabiki iğrenç şeyler ama oyuna ayrı bir heyecan ve görsellik katıyor.yarıca çok güzel silahlar var.uzun lafın kısası tavsiye ettiğim nadir oyunlardan biri.verdiğiniz parayı hak ediyor.belki akşam bir kaç resim ekleyebilirim.
buradan da bir profeyonelin yourumunu okuyabilirsiniz.

Son Düzenleme: free_x_man ~ 31 Mayıs 2005 17:23
theironman
31-05-2005, 20:11   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

çok ilginç ya, hemen bakıyorum linke, ayrıca teşekkürler ;)

lazrailefsanesi
31-05-2005, 21:12   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

Benim oyunda en cok hosuma giden sey birincisi catısma sırasında adamı siper alabilme ( bu sayade adam olene kadar sizi hicbir kursun isabet etmiyor) birde yerden bir silah alıp sag tusla sagdaki silahı sol tusla soldaki silahı kullanmak ( bu sayade bi elde pompali yakın mesafeden obur elde m16 uzakta herkesi taraya taraya rambo modunda gidebiliyorsunuz.) Oyun ama genede bir yerden sonra tıkanıyor gibi hep aynı seyler yanlız konu senaryo banane ben oldurdugum adama bakarım diyorsanız (benim gibi) cok zevkli Kahkaha

Raziel
01-06-2005, 08:42   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
936 mesaj

güzele benziyor