You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/67594729/02-Sayilar_2.part1.rar | 102400 KB
Your IP address 95.180.00.00 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.
bu hatayı veriyor daha dosya indirmeden ip adresini ben sıfır olan bölümleri yazdım... konunun nereye açılacağını bilmediğim için buraya açtım... konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşşekürler
rabitshare hata veriyor
modeme reset at , sonra da tekrar indirmeye çalış bakalım..
Evet Öyle yaparsan kesin olur .Çünkü RapidShareden dosya indirdikden sonra dier bir dosyayı 15 dk sonra indire biliyosun.Modeme Rest attıkdan sonra düzelir
Modeme reset atamam çünkü kurumun internetini kullanıyorum buda bilgi işlemden yapmları gerekiyor ve imkansız gibi birşey
alıntı: Your IP address 95.180.00.00 is already downloading a file.
IP adresiniz şu an bir dosya indiriyor diyor. Premium üyeliğiniz olmadan aynı anda birden fazla dosya indiremezsiniz. İş yerinden yapmaya çalışıyorsanız başka bir bilgisayarda rapidshareden dosya indiriliyor olabilir. Okuldaki bilgisayarlarda da oluyor bazen. İnternet bağlantısı bir dağıtıcı üzerinden tüm bilgisayarlara dağıtıldığı için böyle oluyor sanırım.