Race Driver:Grid oyununu iso formatında indirdim Daeoman Tools ile açıyorum Yükleme Ekranı Geliyor==>İnstall=>Diyorum Siyah Ekran Görünüp Gidiyor =>Yükleme Başlamıyorrr Lütfen birisi yardım etsin gıcık oldum valla !!
Race Driver:Grid OYUN YÜKLEME SORUNU(Lütfen Yardım
sistem windows 7 ise xp modunda çalıştır
ben nfs carbon aldığımda yüklemiyordu
xp modunda çalıştırdım yükledi
dostum oyun hatalıdır başka biyerden indirmeyi dene fulloyun mesela en saglam orası.
Oyunu bende torrentten indirmiştim herhangi bir sorun çıkmamıştı. İstersen torrent-oyun.com dan Zamunda olarak indir. O zaman kesin açılır.
sistem windows 7 ise xp modunda çalıştır[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/resim=sol]
ben nfs carbon aldığımda yüklemiyordu
xp modunda çalıştırdım yü
Ekran kartı Radeon X1650
miraç5 ,M.CaN009 ,okinkurt ,usta_999999
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkürler değerli cevaplarınız için Torrent ten ilk defa indircem bu Torrent dosya boyutunu çok mu küçültüyor ha bir de Sistem Özelliklerimi yazdım oyun destekler öyle değil mi?
pc in destekliyomu bilmem oyunu hiç bilmiyorum torrent partlı sistem gibi tek tek degil oyunu bi seferde indirmeye yarar partlı sistemde fileserver hotfile gibi siteler hız kotası koyar torrente daha hızlı indirirsin isohunt torentlere baktım oyun yaklaşık 6gb sanırım kazala başka oyuna dalmadıysam :D full rip var 1.7 gb sec beyen indir hangisi sagflam olur bilemem torrent kullanmıyorum.
pc in destekliyomu bilmem oyunu hiç bilmiyorum torrent partlı sistem gibi tek tek degil oyunu bi seferde indirmeye yarar partlı sistemde fileserver hotfile gibi siteler hız kotası koyar torrente daha hızlı indirirsin isohunt torentlere baktım oyun yaklaşık 6gb sanırım kazala başka oyuna dalmadıysam :D full rip var 1.7 gb sec beyen indir hangisi sagflam olur bilemem torrent kullanmıyorum.Ya oyunu indirmiştim 6.43 GB boyutunda ,Torrenta baktım 6.42 GB yazıyor şimdi bi o kadar daha beklemek istemiyorum :(( Full riplisini nerden indirecem Link Verir misin ??
cano dostum korsan paylaşım yasak aman diyim link verme :D ö.m dan at saglam olur adminlerle papaz olursun felan bide :D.
Orasına bakarız :D 1 tane torrentten zarar gelmez. :)
Neyse hadi arkadaşa gönderdim linki :D