OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj
Moralini bozmak istemem ama birkaç kez başıma böyle birşey geldi ve ekran kartı 10 gün sonra kart çöp oldu.Eğer garantisi devam ediyorsa hemen götür.
evet iş yerindeki bilgisayarda böyle oldu...
ekran kartını değiştirdik...
arıza karttan kaynaklanıyormuş...
inşaallah garantisi devam ediyordur kartının...
belki geri alabilirler...
saygılar...
hemen geri götürüom bazısı driver felan dedi ama bence alakası yok ewet garantisi war alalı 9 gün olmuştu daha hepsiburdadan aldım sapphire kötü bi markamı yaw o kadar....
GOLD FALCONhemen geri götürüom bazısı driver felan dedi ama bence alakası yok ewet garantisi war alalı 9 gün olmuştu daha hepsiburdadan aldım sapphire kötü bi markamı yaw o kadar....Şanssızlık olmuş.Git kartını ver.Hatayı tespit ederler değiştirirler.Fakat önce servise göndermek isteyebilirler.Birde tamir süresini beklersin.Ben bu kartı alalı 9 gün oldu dersin.Değiştirmek istiyorum dersin tamir olmasını isteme.
ufuksyazdım 9 gün olduğunu ama saten stokdada kalmamıs sansıma tükürim sanırım tamir edilecek cinsten deil hata mecbur deişirler gibin ben tamir istemesemde onnar ürünneri servise gönderioGOLD FALCONhemen geri götürüom bazısı driver felan dedi ama bence alakası yok ewet garantisi war alalı 9 gün olmuştu daha hepsiburdadan aldım sapphire kötü bi markamı yaw o kadar....Şanssızlık olmuş.Git kartını ver.Hatayı tespit ederler değiştirirler.Fakat önce servise göndermek isteyebilirler.Birde tamir süresini beklersin.Ben bu kartı alalı 9 gün oldu dersin.Değiştirmek istiyorum dersin tamir olmasını isteme.