..Rakiplerimiz Arsenal, Porto ve D.Kiev..

Banned
29-08-2008, 19:47   |  #26  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,098 mesaj
erdem187
Merak etme senin gibilerini çok gördüm,senin gibilerini çok gönderdimGöz kırpma
erdem187
Evet atılıncada fake üyelik alıp sırf spor bölümünden post kasar bunlar..
Çok kişi görmüşündür beni ilgilendirmez benim gibisini görmediğin çok belli.. Hop Kalktın ŞAAKK Oturdun.. rapden çalmışım kendim olcakmısım göster dedim sustun konuyu değiştirdin.. Metalci çok tanırmış.. Benim gibi Metalci Tanıyabilmen için karşımda durman gerekir.. Beni Göndercekmiş.. (:: ben hala BURDAYIM..!!

erdem187
29-08-2008, 19:49   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj

Burdasın burdasınKahkaha

Evet karşında durarım ama sen önümde eğilmişkenGöz kırpma

Bu konu benim için tamamlanmıştır,gereken yerlere ilettim.

Onlarla konuşursun metalci

Son Düzenleme: erdem187 ~ 29 Ağustos 2008 19:52
Banned
29-08-2008, 19:52   |  #28  
Banlandı
1,098 mesaj
erdem187
Burdasın burdasınKahkaha
Evet karşında durarım ama sen önümde eğilmişkenGöz kırpma

Bu konu benim için tamamlanmıştır,gereken yerlere ilettim.

Onlarla konuşursun

Tüm o atıp tuttuklarının cevabını verde sende yüzsüz bi şekilde burda olmaya devam etme.. Adam ol diyenler sözcüklerinin arkasından durmayıp dansöz gibi çevirmeye başlamış.. Hala cevap veremiyosan SUS anlayan anlıcağını Anladı..!!

Adresimi veriyim gel.. Sözcüklerle eğilmek çok kolaydır..

Editör sadece benim yazdıklarımı değil herkezin yazdıklarını oku üstüne çizik atıp milleti kışkırtma diye geçiştirme..!!

Son Düzenleme: Morgue ~ 29 Ağustos 2008 19:54
erdem187
29-08-2008, 19:54   |  #29  
Yıllanmış Üye
2,334 mesaj

Biraz düzgün konuş Editöre emir verir gibi değil.Göz kırpma

Banned
29-08-2008, 19:55   |  #30  
Banlandı
1,098 mesaj
erdem187
Biraz düzgün konuş Editöre emir verir gibi değil.Göz kırpma
Ben düzgün konuşuyom zaten kendini bi yerlerden çıkarmak ve beni karalamak için boşuna nefesini harcama..

ReFeRaNSs
29-08-2008, 19:56   |  #31  
Yıllanmış Üye
1,225 mesaj

tamam uzatmayın lütfen bu konuyu bitirin  bu aralar herkezin sinirleri gergin birada olsa rahat batıyor bir birimizi kırmaya gerek yok

07BENER07
29-08-2008, 19:59   |  #32  
OP Yıllanmış Üye
1,699 mesaj
Morgue
Ben düzgün konuşuyom zaten kendini bi yerlerden çıkarmak ve beni karalamak için boşuna nefesini harcama..
sen mi düzgün konuşuyorsun BeğenmedimBeğenmedim
bence düzgün konuşmayı bilmiyorsun demek daha doğru olur.

tüm modlara sesleniyorum lütfen okuyun kim  hakaret etmiş görelim bakalımKızgınKızgın

Banned
29-08-2008, 20:00   |  #33  
Banlandı
1,098 mesaj
07BENER07
sen mi düzgün konuşuyorsun BeğenmedimBeğenmedim
bence düzgün konuşmayı bilmiyorsun demek daha doğru olur.

tüm modlara sesleniyorum lütfen okuyun kim  hakaret etmiş görelim bakalımKızgınKızgın

Okusunlar yazdıklarımın hepsi aynen duruyo hiç birini silmedim..!! Okurken dikkatli olsunlar herkezinkini okusunlar ondan sonra konuşuruz gerekli kişilerle kim neden böyle bişi demiş diye..!!

erdem187
29-08-2008, 20:02   |  #34  
Yıllanmış Üye
2,334 mesaj
Morgue
Okusunlar yazdıklarımın hepsi aynen duruyo hiç birini silmedim..!! Okurken dikkatli olsunlar herkezinkini okusunlar ondan sonra konuşuruz gerekli kişilerle kim neden böyle bişi demiş diye..!!
Onlar senin muhattabın değil ki nasıl onlarla konuşacağını planlıyorsun:)

07BENER07
29-08-2008, 20:02   |  #35  
OP Yıllanmış Üye
1,699 mesaj
Morgue
Arsenal kötü dağıtır.. Porto kötü döşer.. Kiev zaten 7eneVin müptelası paso koyuyo..

Yakında görürüz 7eneVlileri kasapta bağırırken yağlı koyun yağsız koyun diye.. (:

senin düzgün konuşma dediğin bu mu BeğenmedimBeğenmedim

modlar nerdee???

Banned
29-08-2008, 20:03   |  #36  
Banlandı
1,098 mesaj
erdem187
Onlar senin muhattabın değil ki nasıl onlarla konuşacağını planlıyorsun:)
Sen benim muhattabımsın benimle konuşuyosun ya hala o yeter.. BeğendimBeğendim

Hop Hop Oturtmaya Aynen Devam..!! Kahkaha (ŞAKK..) Kahkaha

07BENER07
senin düzgün konuşma dediğin bu mu BeğenmedimBeğenmedim

modlar nerdee???

Gerçekleri hazmedemiyosan Ağla Modlar Nerde..?? Diye.. (:

Son Düzenleme: Morgue ~ 29 Ağustos 2008 20:04
erdem187
29-08-2008, 20:05   |  #37  
Yıllanmış Üye
2,334 mesaj

Ne alakası var anlamadım ama sevinsin garip son sevinmeleri olacak inşAllahh

Banned
29-08-2008, 20:06   |  #38  
Banlandı
1,098 mesaj
erdem187
Ne alakası var anlamadım ama sevinsin garip son sevinmeleri olacak inş
Anlamıyosan git tedavi ol.. Benim için değil kendin için.. (::
Son Sevinmemi..? Nihaha.. Forumdan atılırsam ne ağlıcam ne ağlıcam tahmin edemezsin.. (:: Ama ciddiyim tedavi falan ol.. Deli KahkahaKahkaha

Son Düzenleme: Morgue ~ 29 Ağustos 2008 20:07
erdem187
29-08-2008, 20:09   |  #39  
Yıllanmış Üye
2,334 mesaj

bişey yazmıyorum.Üniversite öğrencisiymişsin ama bunun beyin yaşınla pek orantılı olacağını zannetmiyorum.Bu konu uzar gider.Gereken yapılır;)

Son Düzenleme: erdem187 ~ 29 Ağustos 2008 20:10
1ol3irol
29-08-2008, 20:10   |  #40  
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj

Morgue sen harbiden bardağı taşırıyosun.. kimseye hakaret etmek gibi bi lüksün yok. akıllı konuş

Banned
29-08-2008, 20:11   |  #41  
Banlandı
1,098 mesaj
erdem187
bişey yazmıyorum.Üniversite öğrencisiymişsin ama bunun beyin yaşınla pek orantılı olacağını zannetmiyorum.Bu konu uzar gider.Gereken yapılır;)
Evet beynim yaşımla orantılı değil Yaşıma göre Oranı çook fazla.. Napcaksın Allah vergisi.. (:
Yazma kendini daha aşalama yerin dibine girdiğini CÜMLE ALEM gördü.. çevir çevir çevir gazı yanmasın.. BeğendimBeğendim

Gereken yapılır evet hiç merak etme.. Dediğim gibi HOP HOP Oturtmaya HEP Devam..!! (ŞAKK..) BeğendimKahkahaKamçı

1ol3irol
Morgue sen harbiden bardağı taşırıyosun.. kimseye hakaret etmek gibi bi lüksün yok. akıllı konuş
Hakaret..? Bilmediğiniz sözcükleri kullanmayın..!
Akıllı Konuş..? Kimseye hakaret etme gibi bi lüksün yok.. BeğendimBeğendim

Son Düzenleme: Morgue ~ 29 Ağustos 2008 20:13
erdem187
29-08-2008, 20:13   |  #42  
Yıllanmış Üye
2,334 mesaj

hehe evet evet.Şak şak

CU_GS7
29-08-2008, 20:13   |  #43  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Morgue
Anlamıyosan git tedavi ol.. Benim için değil kendin için.. (::
Son Sevinmemi..? Nihaha.. Forumdan atılırsam ne ağlıcam ne ağlıcam tahmin edemezsin.. (:: Ama ciddiyim tedavi falan ol.. Deli KahkahaKahkaha
Morgue arkadaşım, bak metalhead'im diyorsun, Galatasaray'lısın; biraz daha ağırbaşlı ol, yok yere, boş şeyler için zamanını harcama.. Burda herkese laf yetiştirmeye çalışman bahsettiğin değerlere yakışmıyor..
Hiçbir şey umurunda olmayabilir ama bahsettiğin değerleri küçük düşürme haksızken özellikle haklı çıkmaya çalışarak; küçük düşüyorsun yok yere..

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 29 Ağustos 2008 20:14
1ol3irol
29-08-2008, 20:16   |  #44  
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj
Morgue
Evet beynim yaşımla orantılı değil Yaşıma göre Oranı çook fazla.. Napcaksın Allah vergisi.. (:
Yazma kendini daha aşalama yerin dibine girdiğini CÜMLE ALEM gördü.. çevir çevir çevir gazı yanmasın.. BeğendimBeğendim

Gereken yapılır evet hiç merak etme.. Dediğim gibi HOP HOP Oturtmaya HEP Devam..!! (ŞAKK..) BeğendimKahkahaKamçı

Hakaret..? Bilmediğiniz sözcükleri kullanmayın..!
Akıllı Konuş..? Kimseye hakaret etme gibi bi lüksün yok.. BeğendimBeğendim

Sen harbiden bilmiyorsun hakaretin kelime anlamını hala konuşuyosun.. git sözlüğe aç da bak. "akıllı konuş" hakaret olarak algılıyosan yazıkk

Banned
29-08-2008, 20:17   |  #45  
Banlandı
1,098 mesaj
CU_GS7
Morgue arkadaşım, bak metalhead'im diyorsun, Galatasaray'lısın; biraz daha ağırbaşlı ol, yok yere, boş şeyler için zamanını harcama.. Burda herkese laf yetiştirmeye çalışman bahsettiğin değerlere yakışmıyor..
Hiçbir şey umurunda olmayabilir ama bahsettiğin değerleri küçük düşürme haksızken özellikle haklı çıkmaya çalışarak; küçük düşüyorsun yok yere..
Hiç bi değeri küçük düşürmüşlüğüm yok eğer küçük düşmüş olsam o kişiler gibi bişiyi çevirmem ne dediysem odur halada söylüyorum.. Kimseye çamur atıpda (rapçilerden çalma kendin ol gibi) sonra lafı hiç çevirmedim.. Küçük Düşenler düşünsün gerisi beni entrase etmez.. Susupta kendimi ezdirmem 5 saat daha bu tartışma sürcekse tartışırım problem değil.. Zamanım şuanda boş zaten dolu olsa şuanda tartışıyo olmazdım..  Saygılar..
1ol3irol
Sen harbiden bilmiyorsun hakaretin kelime anlamını hala konuşuyosun.. git sözlüğe aç da bak. "akıllı konuş" hakaret olarak algılıyosan yazı
(: Sen benim ne demek istediğimi bi anlada sondan sonra yorum yaz olurmu..? Hakaretmi etmişim gösterin..? (:

Son Düzenleme: Morgue ~ 29 Ağustos 2008 20:18
erdem187
29-08-2008, 20:20   |  #46  
Yıllanmış Üye
2,334 mesaj

Küçük düşen bu durumda sensin.Laf soktuğunu sanan bir kişi ne zaman büyük oluyor?

Yazık...

GS'lı arkadaşlarım var.Ama sen GS'lı değilsin,ikisini de yukarıda mesajından alıntı yaptığın Cem abiden öğren ders alGöz kırpma

CU_GS7
29-08-2008, 20:22   |  #47  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Morgue
Hiç bi değeri küçük düşürmüşlüğüm yok eğer küçük düşmüş olsam o kişiler gibi bişiyi çevirmem ne dediysem odur halada söylüyorum.. Kimseye çamur atıpda (rapçilerden çalma kendin ol gibi) sonra lafı hiç çevirmedim.. Küçük Düşenler düşünsün gerisi beni entrase etmez.. Susupta kendimi ezdirmem 5 saat daha bu tartışma sürcekse tartışırım problem değil.. Zamanım şuanda boş zaten dolu olsa şuanda tartışıyo olmazdım..  Saygılar..

(: Sen benim ne demek istediğimi bi anlada sondan sonra yorum yaz olurmu..? Hakaretmi etmişim gösterin..? (:

Benim gözümde küçük düştün mesela.. Forumun genelinde de şahsen böyle düşünüyorum.. Metal'i bile böyle saçma kişisel meselende yazıyorsun..

Hakaretimi gösterin demişsin..:

Morgue
Arsenal kötü dağıtır.. Porto kötü döşer.. Kiev zaten 7eneVin müptelası paso koyuyo..

Yakında görürüz 7eneVlileri kasapta bağırırken yağlı koyun yağsız koyun diye.. (:

Bu mesajı böyle yazarsan hakarettir, başkasını küçük düşürmeye çalışırken kendini küçük düşürmektir..
"Oysa bu takımlar feneri yener" yazıp geçsen hakaret olmaz, küçük de düşmezsin.. Forum genelin bazı yazılarında da alaycılık buluyordum sende demek buraya kısmet oldu yazması..

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 29 Ağustos 2008 20:23
Banned
29-08-2008, 20:23   |  #48  
Banlandı
1,098 mesaj
erdem187
Küçük düşen bu durumda sensin.Laf soktuğunu sanan bir kişi ne zaman büyük oluyor?

Yazık...

GS'lı arkadaşlarım var.Ama sen GS'lı değilsin,ikisini de yukarıda mesajından alıntı yaptığın Cem abiden öğren ders alGöz kırpma

Laf soktuğumu sanmıyorum ŞAKK diye oturtuyorum..!!! Bunu iyicene öncelikle bil..!!

Gs'li olmadan Gsli değilsin boşuna deme.. GSli olmak bi ruhtur.. Bu ruha sahip değilken bu ruh hakkında konuşma.. Geçen sayfalardaki gibi Ezerler.. EZERİM..!!

CU_GS7
Benim gözümde küçük düştün mesela.. Forumun genelinde de şahsen böyle düşünüyorum.. Metal'i bile böyle saçma kişisel meselende yazıyorsun..

Hakaretimi gösterin demişsin..:
Bu mesajı böyle yazarsan hakarettir, başkasını küçük düşürmeye çalışırken kendini küçük düşürmektir..
"Oysa bu takımlar feneri yener" yazıp geçsen hakaret olmaz, küçük de düşmezsin.. Forum genelin bazı yazılarında da alaycılık buluyordum sen de demek buraya kısmet oldu yazması..

Öncesini ilk başta oku.. Bana rap şarkılarından çok iyi alıntı yapıyosun kendin ol dedi bende rapten falan anlamam Metalciyim dedim konu budur..  kötü koyar dağıtır döşer hakaretse.. ben kendime ''adam ol'' denmesinide hakaret olarak kabul ederim.. (Şimdi birisi çıkcak sözlüğe bak dicek yine :)

Son Düzenleme: Morgue ~ 29 Ağustos 2008 20:26
07BENER07
29-08-2008, 20:27   |  #49  
OP Yıllanmış Üye
1,699 mesaj
Morgue
Laf soktuğumu sanmıyorum ŞAKK diye oturtuyorum..!!! Bunu iyicene öncelikle bil..!!

Gs'li olmadan Gsli değilsin boşuna deme.. GSli olmak bi ruhtur.. Bu ruha sahip değilken bu ruh hakkında konuşma.. Geçen sayfalardaki gibi Ezerler.. EZERİM..!!

sen ezdiğini san Beğenmedim kendi kedini rezil ettiğinin farkında bile değilsin. Beğenmedim

Banned
29-08-2008, 20:28   |  #50  
Banlandı
1,098 mesaj
07BENER07
sen ezdiğini san Beğenmedim kendi kedini rezil ettiğinin farkında bile değilsin. Beğenmedim
Rezil olanlar sustuklarında lafı çevirdiklerinde zaten rezil oldular.. Ben laflarımın hep arkasındayım.. Bu rezillikse Ömrüm Boyunca Rezil Olucam..!!

(Ne demek istediğimi anlamayanlar yine yorum yapcaklar)