İşlemci : Pentium(R) Dual-Core E6300 @ 2.80GHz 2.80GHz
Ram : 3GB Marka Bilmiyorum Hızlarla İlgilide Fikrim Yok Ama DDR3
Ekran Kartı : Amd Radon HD5450 1GB DDR3
HardDisk : 300GB
Ram Alırsam Pc Hızlanırmı Oyun Amaçlı !
ben de seninle aynı durumdaydım mafeles RAM alınca dzelmiyo :/ bi de alınca güzel almak lazımmış yani direk yeni PC çünkü senin DDR3 geçen sene mi birkaç ay önce mi ilk DDR5 RAMler gösterildi yani direk güzel PC felan al bence şuan birkaç indirim var internette bulursun
CPU-Z programı indir ve Ram'in kaç Mhz de çalışıyor ona bak (Çıkan değeri 2 ile çarp)
O Mhz lere uygun DDR3 Ram al
Ram eklersen +15 Daha Fazla FPS alırsın
SSD eklersen de bir tık artış yaşarsın
RAM alır isem bilgisayar hızlanır demek çok önceden beri gelen yanlış bir düşüncedir. Zira ram, bir uygulamayı veya bu tür unsurları daha fazla açma durumunu sunar. Fakat hız vermez ve ekran grafiğini ekran kartı, en mühim olan işlemcidir. Ekran kartı oyunlarda, işlemci uygulama ve bilgisayarı kuvvetle çalıştırmaya yarar. RAM ise, sürekli işlemciye veri gönderir. RAM en büyük özelliği, makineyi sıkıştırmaz ve gerekli özellikleri ile çok fazla veya aşırı çalışan yazılımlarda kasma yaratmaz.
win 7 kullanıyorsan
ve o pc de ekran kartı göremediğim için ob kullanıyorsan 4 e çıkmak senin için fark yaratır.
ama ddr3 anakartına uygun 2x4 ram alırsan bir de ekran kartı. pc baya rahatlar. sen ram pc yi hızlandırmaz diyenlere takılma. o pc ler bile olsa internete girince 3 gb ram ob gpu ile deli gibi kastırır. günümüzde 8 gb ram aşağısı ile normal kullanımın anlamı kalmadı. anca tv gibi tek youtube açıp film izlersin 3 gb ramle.