Kinston 1 GB DDR 400 Mhz ram almayı düşünüyorum ancak biraz pahalı...
Kingston yerine başka hangi markayı önerirsiniz acaba ?
İşletim Sistemi: Windows Xp
Sistem:
Intel Pentium 4 2.40 Ghz
512 MB DDR 400 Mhz Ram
256 MB Nvidia Gforge Fx5700LE Ekran Kartı
Ram almayı düşünüyorum yardım
DDR2 destekli bi anakart alsan daha iyi :) Nerdeyse alacağın ram ile anakart aynı fiyat.
Katılıyorum atillaya..aynı durum benim başıma gelmişti. 2.el sağlam bulursan al yoksa upgrade yapacağına para biriktirip yeni sistem almak hem daha ucuza patlıyor hem daha performanslı...
2.El alınabilir. Tanıdığın biyer varsa git 30-40 TL'ye bulursun P4 destekli DDR2 anakart. 1 GB sıfır ya da 2 GB 2.el 667 ya da 800 Mhz. (anakart destekliyorsa) alırsan bilgisayar kendine gelir :)
DDR2 destekli 478 pin anakart var mı ?
şuan benim anakart: Intel® Desktop Board D865PERL
Biostar 945GC-M4 478PIN Anakart alabilrsin ama ekran kartın agp olduğundan takamassın bu anakart
pc-ex 16
http://www.novabazar.com/urun/2f ... S+VGA+LAN+LGA478pin
Eğer bulabilirsen bu anakart tam sana göre DDR2/AGP/478 Pin
ECS ECS-P4M800PRO-M478
ekran kartım agp ancak problem olmaz farklı bişey bulabilirim
478 pin DDR2 ramli anakart başka öneriniz var mı ?
ECS ECS-P4M800PRO-M478 bu anakartı ankarada 2. el yada 0 olarak nerde bulabilirim ???
Ankara da yaşamadığım için bilimiyorum ama şuraya bir göz atabilirsin
478 pin DDR2 ramli anakart başka bi öneriniz var mı ?
ekran kartı girişi farketmez ekran kartı bulabilirim
Oyun oynamıyorsan onboard kullanabilirsin. PCI-E varsa o ayrı.
2 gb Kingston ram al biraz para biriktir, sonra da yeni bi anakart al..
Arkadaşın bütçesi upgrade yapmaya yetiyor demekki arkadaşım. Heralde yeni sistem iyi olur :)
Biostar P4M900-M7 FE benim anakartım bu işlemcim seninkiyle hemen hemen aynı Pentium 4 bu anakartı bulabilirsen al 2.el 40-50 TL verirsin en fazla. Yanınada 2 GB ram alırsın sıfır alırsan 85-90 TL 2.el alırsan 60 TL felan verirsin.
upgrade etmeye yeter sadece bütçem ... yeni sistem toplayamam
atilla arkadaşım benim p4 işlemci 478 pin ...
Biostar 945GC-M4 Ver. 6.x anakart tam bana göre almayı düşünüyorum önerir misiniz ???
2 gb 667 Mhz ram alıcam buna
DDR2 anakartları alırken pek düşünme alternatifi çok yok. İşlemci ve Ram uyum sağlaması yeterli. Biostar, Gigabayt gibi markalar alabilirsin. MSI'lar dayanıklı olmuyor biraz.
Fiyata baktım 90 TL uygun. Yanınada 2 GB 667 Mhz. ram alırsan bilgisayar baya bi kendine gelir :)