arkadaşım programa ön yargılı yaklaşma o kadar.... we de defrag ayarı war hızlı yı seçersen 5-10 dk da bitir ama full düzeltmeyi seçersen 3-4 saati bulabiliyor... programı isteyen beğenir isteyen beğenmez ona lafım yok ama o kadar ön yargılı olma..
birde 2gb ram i ağır programlar ( oyun, photoshop,ws. ) programlar doldurabilir demişsin saçmalamışsın resmen... 2gb ram i doldurmak sandığın kadar zor değil... normal kullanımda bn 2-2.4GB ram kullanıyorum... ark ta 8GB ram li sistem war yüke bindirince 5-6GB ram i dolduruyor... ram doldurmak sorun değil yeterki neyin doldurduğunu bil :D bi paint gidipte 500Mb ram tüketmez ama bi photoshop CS5 1GB ram i çok rahat yutar :D sistem we kullanım ile alakalı birşey... 1GB ram çoğu ofis, explorer we basit işleme programları için yeterli olur :
Bu konularda bilgim ve yaptigim is dolayisi ile bu isleri sizden ögrenecek degilim
Regedit kayit temizleme, disk birlestirme, gecici dosya silme, bazi servisleri kapama harici bu program baska faydasi yok 3 5 tanede cokkis spy diye siliyor bilmiyorsunuz söylüyoruz hala ayni sekilde yaklasim icindesiniz.
Faydasiz kelimesi ile cözüm olarak sunmak farkli seyler o programin yaptigini yapan baska programlar ve windows icinde zaten cogu mevcut yani cözüm programindan ziyade pratik az bilen kisiye faydasi olur ama bir noktaya kadar.
gelelim simdi 2gb ram doldurma olayina windows 7 zaten 700 ile 800 mb ramin icinde pc icinde en fazla kullanilan programlari belirleyip bunlari ramde sakliyor normal kullanim ne biliyormusunuz anlama kabiliyetiniz var sanirim 3 4 sekme acma, wlm, ufak bir kac oyun vs vs 8gb degil isterse 64 yada 1024 gb olsun ram bir okudugunuz anlayin ve elestiriye kalkin.
Bu foruma takildigim günden itibaren format at, tune up kur, kaspersky, nortonla tara düzelir mantigi icinde o kadar bilgisiz uzaman gördümkü münkün degil ayrica okadar bilgili uzmanlar mevcutki adam pcsi rootkiz, virus, malware dolu tune up ile temizle sorun kalmaz diyecek kadar gerizekalilarda mevcut.
Daha okudugunuz olayi anlamiyorsunuz cokmu zor normal kullanim icinde bir pcde 2gb ram olayina dayanmak zor ben kullanamazmi demisim hala uzatip bilgisiz sekilde yorumlar yapiyorsunuz.
6 sitede toplamda günde 30 40 kisiye yardimci oluyorum ama sizin gibi bilgisi bir noktada olan sahislarin daha okudugunu anlamadan bu tarz yaklasimlari insani herseyden sogutuyor.