Arkadaşlar bilgisayarda 2gb RAM vardı 4 GB RAM aldım takınca internet sınırlı erişim hatası veriyor RAM söküp diğerini taktıgımda sorun yok format dahil her yolu denedim sistem geri yükle regedit den hizmetlerden IP dsn hepsini yaptım olmuyor
RAM değiştirince internet sınırlı erişim yardım
çok tezat bir durum. detaylı başka bilgi verebilir misiniz.
Bilgisayarda 2gb ddr3 1333hrz RAM vardı 4 GB ddr3 1333hrz RAM aldım takdım tanımlanamayan ağ yada sınırlı erişim hatası veriyor diğer RAM takdıgımda hiç bir sorun yok kablosuz baglanıyorum format attım bios sıfırladım kayıt defterinden hizmetlerden ayarladım IP dsn ayarlarını degiştirdim olmuyor 2 GB RAM takıca sıkıntı yok anakart ga-g41m-combo
bios u güncellemen gerekebilir, araştırdığım kadarıyla RAM desteğiyle ilgili sorunlar sebebiyle 3 kere kritik bios güncellemesi yayınlamış üretici.
Bios güncelledim olmadı modemi resetledim yine olmadı telefonu modem olarak kullandım ona bağlanıyor ama normal taracıyla bağlantı yok 2 GB RAM taktım sorunsuz kullanıyorum şuanda diğer RAM slotu arızalı olduğu için 2 GB tan fazla kullanamıyoruz
Bios güncelledim olmadı modemi resetledim yine olmadı telefonu modem olarak kullandım ona bağlanıyor ama normal taracıyla bağlantı yok 2 GB RAM taktım sorunsuz kullanıyorum şuanda diğer RAM slotu arızalı olduğu için 2 GB tan fazla kullanamıyoruz