Arkadaşlar PC'ye Bir Program (Videoget,ESET,Camatiasa,Ultra ISO) gibi programlar yüklediğim an bir Yani O Yazdığım Programları Daha Yüklemeden Önce Bile Hafıza Aniden Doluyor 20GB Hafıza Kalıyor
LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ !
RAM Doluyor Doluyor DOLUYOR !!!
deadman sen sorunlumusun dostum tüm mesajların denk geliyor hep senin ıvır zıvırlarınla dolu hem insanlara dalga geçmeyin diyorsun hemde dalga geçilicek konuma düşüyorsun üstelik agrasif ve saygısız gördüm seni rica edicem yazı kirliliği yapmassan sevinirim herkez bilgileri sağlıklı bir atmosferde paylaşsın
ama doluyor çok sinirleniyorum bu duruma doğru düzgün bir program bile yükleyemedim böyle olursa xp ye dönicem önereceğiniz bir program varsa yazabilirsiniz ama anlamıyorsunuz 20GB alan kalıyor nasıl sinirlenmem bunun neresi dalga geçilecek birşey bu birtek bende değil ki ''mayel`` adlı üye vb. üyelerde bunun gibi konular açmışlar insanların sorunlarıyla dalga geçiyorsunuz O ZAMAN SİNİRİM DAHA FAZLA ARTIYOR !!!
birtek bu olsa klavye ile değilde ekran klavyesiyle yazıyorum çünkü klavye virüslü birde BELLEK sorunu benim kasayı sana versem kendini kaybedersin !!!
camdan aşağıya atmayı denedinmi o zaman düşer düşerr düşerrr :)
ama doluyor çok sinirleniyorum bu duruma doğru düzgün bir program bile yükleyemedim böyle olursa xp ye dönicem önereceğiniz bir program varsa yazabilirsiniz ama anlamıyorsunuz 20GB alan kalıyor nasıl sinirlenmem bunun neresi dalga geçilecek birşey bu birtek bende değil ki ''mayel`` adlı üye vb. üyelerde bunun gibi konular açmışlar insanların sorunlarıyla dalga geçiyorsunuz O ZAMAN SİNİRİM DAHA FAZLA ARTIYOR !!!Format at. Ne yapalım.Harddiskin nasıl 20GB yer bırakıyor.Ne var orda?
birtek bu olsa klavye ile değilde ekran klavyesiyle yazıyorum çünkü klavye virüslü birde BELLEK sorunu benim kasayı sana versem kendini kaybedersin !!!
Arkadaşlar PC'ye Bir Program (Videoget,ESET,Camatiasa,Ultra ISO) gibi programlar yüklediğim an bir Yani O Yazdığım Programları Daha Yüklemeden Önce Bile Hafıza Aniden Doluyor 20GB Hafıza KalıyorTahmini boyutlarıyla.
LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ !
işletim sistemi 10 gb
yukarda yazılı oalnların boyutu 500 mb
Disk bellk birimi 2 gb
Açılım disk bellek alanı 2 gb
+Ntfs alanı %5
+ Güncellemeler win7 sp1 340 mb
sonradan kurduğun eklentiler ( ofis- tarayıcı - palayer ..) 5 gbORT Toplam: 22 gb net dolu oran.
Ne kadıki geri. 20 gb bile aşıldı.
Bence 40 gblik bir diskin varsa minimal sistemi seç XP