http://www.exa.com.tr/adata/bellekler/adata_2-326-3707.html
Selam arşadaşlar,2 adet A-DATA 2 GB 800 CL5 kullanmaktayım.. Q6600 işlemciyi 3.0 e çıkardığımda ramide 1000mhz kullanabiliyorum.
Standart olarak 1.9V de çalışan rami 1000mhzde 2.10V veriyorum(1.9V da pc açılmıyor). Bu voltaj yeterli mi biraz daha arttırırsam yanma ihtimali var mı? =)
Ram'e MAx. Voltaj
2.10 iyidir bundan fazla verme yanabilir ramlerin, eğer sorunsuz çalışıyorsa zaten gerekte yok buna.
Onu deniyordumda oyunlarda var gibi, işlemciden sorun olcağını sanmıyorum 60'C yi geçmiyor ve 3ghz de voltaja gerek olmadığını biliyorum..
GTA 4 de çok ufak donmalar olmaya başladı sanırım ramden dolayı voltajı azcık arttırsam mı 2.20 falan?
voltajı fazla vermene gerek yok bnmde 800mhz lik ramlarım var voltaj vermeden 1.8 voltajla 1044mhz de sorunsuz bi şekilde çalışıyosa seninkilerin 1000 mhz de çok fazla voltaj vermeden çalışması gerekıyo bu arada donmaları ramdan yapmaz ramda bi hata oluştuğu anda ya oyun hata veriri yada mavi ekran gelir
arasadOnu deniyordumda oyunlarda var gibi, işlemciden sorun olcağını sanmıyorum 60'C yi geçmiyor ve 3ghz de voltaja gerek olmadığını biliyorum..yok daha fazla voltaj verme.GTA 4 de çok ufak donmalar olmaya başladı sanırım ramden dolayı voltajı azcık arttırsam mı 2.20 falan?
Tamam peki saolun 2.10V da kalcak =)
peki voltaj vermeden athlon 64 x2 cpular ile kaç mhz e çıkartabiliriz bu ramleri ???