Merhaba arkadaşlar benim kardeşimin bilgisayarına format attırırken yavaşlık sorununu düzeltmek için ram eklemeyi düşündük ve oradakilere fiyatı sorduk.Onlar da 1gb ram için 100TL 2gb ram için 110TL istemiştiler, bu fiyatlar uygun mu? Bana fazla geldi çünkü baktığımda daha az diyiliyordu ve eğer bu fiyatlar uygun değilse bu miktardaki masaüstü bellekleri ortalama kaç TL olur?
Ram fiyatları hakkında
Burada sormanıza çok da gerek yok aslında. hepsiburada.com, vatanbilgisayar.com, hizlial.com hemen hepsine ram diye basit bir arama yaptığınızda çıkacak model ve fiyatları. Yazdığınız fiyatların yarısı ile üçte biri civarlarındalar; en azından ortalama performans verenleri...
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 3
60 mesaj
1 gb ram'e 100 tl istemesi çok abartılı olmuş..
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 205
5,277 mesaj
Avea reklamı aklıma gedli '' Coll Center''
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Merhaba arkadaşlar benim kardeşimin bilgisayarına format attırırken yavaşlık sorununu düzeltmek için ram eklemeyi düşündük ve oradakilere fiyatı sorduk.Onlar da 1gb ram için 100TL 2gb ram için 110TL istemiştiler, bu fiyatlar uygun mu? Bana fazla geldi çünkü baktığımda daha az diyiliyordu ve eğer bu fiyatlar uygun değilse bu miktardaki masaüstü bellekleri ortalama kaç TL olur?fazla iştemişler
ram alacaksan onların çeşitleri var bilmiyorsan anakartının modelini yaz speccy ile anakartının modelini öğrenirsin.