s.a arkadaşlar ben asus p5b anakart aldım ilk önce KVR800D2N5/1G RAM ardındanda KHX6400D2/1G (HYPER) kingston ram aldım şimdi sorum şu everest pro. herkes bilir bu programda donanımı test ederken birşeyle karşılaştım ram larımın ikiside 800 mhz ama biri bellek hızı DDR2-800 (400)mhz iken diğer ram im DDR2-667 (333 MHz) bunun nedeni ne olabilir lütfen yardımlarınızı bekliyorum yoksa bana başka ram i gagaladılarmı
RAM HAKKINDA LÜTFEN BAKIN
Bilgisayarlarda ram seçerken en önemlisi aynı marka ve model olmasına dikkat edilmelidir.ramlarda çakışma meydana gelir ve pc problemler çıkmaya başlar ( mavi ekranlar, resetlenmeler donmalar, tıkanma , windows altında hata mesajları v.b )
kesinlikle tirex arkadaşıma katılıyorum
ramleri ayrı ayrı alman büyük talihsizlik
yapacak birşeyin yok değiştirecen yada başka alacan
arkadaşlar çok sağolun ram ları 15 gün kullanmama rağmen iade alıp paramı verdiler ama ordada ram düşük çıktı demekki yalnış ambalaj bugüne kadar gold bilgisayardan 4 yada 5 ürün aldım hepside haftası dolmadan iade tekrardan emeğiniz için teşekkürler
Arkadaşlar merhaba ben yeni pc toplıcam ve yüksek ram almak istiyorum kingston ın 1gb ram inden 4 adet almayı düşünüyorum sizlere sorucağım soru şu ram in neyle uyumu önemli anakartla mı ve 667 mhz alıcaktım vazgeçtim 800 mhz almaya karar verdim sadece bu değişiklik fiyatta hemen hemen iki katı fark yaptı bu kadar önemli mi_?_ve kingston ın hyperX modelini almayı düşünüyorum oyun için çok iyiymiş ne dersiniz_?_yardımlarınız için şimdiden saolun