RAM ı beğenemedim
1066 mhz olan tabi ki. eğer ille de kingston olsun diyorsanız, onun da 1066 mhz rami var o sitede. aynı fiyat aşağı yukarı.
eltahir1066 mhz olan tabi ki. eğer ille de kingston olsun diyorsanız, onun da 1066 mhz rami var o sitede. aynı fiyat aşağı yukarı.aynen...
Tabiikide OCZ 1066 daha iyi.
ben hep kingston kullandım ama artık yeni toplayacağım sistemde ocz ye geçecem ocz önerimdir
valla bende hep ocz e dioddum ama suan kingstona dönecem gigabyte anakartımla ocz 2*2 1066mhz reaper serisini kullandım ki ddr2 en pahalısı ama sonuç bi facia oldu 10 gündür pc mi kullanamıyorum uyumsuzluk oldu şimdi ürünleri ist e geri yolluyorum. gigabyte anakartı olanlar dikkat etsinler..
(asusta böle bi sorun yaşanmıo tabi kiiii)
yüxexes_kskvalla bende hep ocz e dioddum ama suan kingstona dönecem gigabyte anakartımla ocz 2*2 1066mhz reaper serisini kullandım ki ddr2 en pahalısı ama sonuç bi facia oldu 10 gündür pc mi kullanamıyorum uyumsuzluk oldu şimdi ürünleri ist e geri yolluyorum. gigabyte anakartı olanlar dikkat etsinler..ben gıgabyte anakart ile ocz ram kullanıyorum fıstık gibi çok şükür hiç bir yamuğunu görmedim,
(asusta böle bi sorun yaşanmıo tabi kiiii)bence senin sorun başka bi şeyde.
arkadaşlar o zaman ocz i sipariş veriyorum anakart foxcoon ekran nkartı tümbileşik bi sorun olur mu anakartla uyumsuzluk falan
arkadaşlar biriniz kingston 1066 bak demiştiniz karşılaştığım sonuç bu ocz daha ii gibi duruyor illa kingston demiyorum hangisi ii ise o olsun http://www.hepsiburada.com//prod ... alogName=Bilgisayar işte karşılaştırması
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen hangi rami alayım yardım edin
aL OCZ 1066 ı, bak daLqana. arada zaten 10-15TL fark war.
aLmışken ocz aL derim.
OCZ ramleri önermiyorum uyumsuzluk sorunu çok çıkartıyor bu konuda tecrübelerim var daha önceden paylaşmıştım ram alıcaksan corsair al keyfine bak en iyi ram corsair dir.