benim bilgisayarım acer aspire 5742g nvidia 2gb paylasımsız ekrankartı intel i5 işlemcı 64bit 3 gb ramli laptobuma 4 gb tekparca ram alıp taktım ve ram 6 gb oldu bilgisayara sağ tıklayıp özellikler dedigimde 6gb ram görünüyo ama 4,5 tane oyunu aynıanda actığımda görev yötecisinden performansı takip ediyorum ram 3 gb tın üstüne çikmıyor .yardım lütfen ?
ram mi yükselttim nasil anlarım ramin artıgını
işletim sistemim 64 bit ve ben 3 oyun derken büyük oyunlar actim bilgisayar kendini kasıyo ama 3 gb tı gecmiyo ram .batterfiled 3 assassin creed batterfiled 2 mozilla ,internet explorer ı hepsini aynı anda actım ekran kartı %100 ram 3gb aclısıyodu yani bence rami görmüyo olabilir format yararlı olabilir mi?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
işletim sistemim 64 bit ve ben 3 oyun derken büyük oyunlar actim bilgisayar kendini kasıyo ama 3 gb tı gecmiyo ram .batterfiled 3 assassin creed batterfiled 2 mozilla ,internet explorer ı hepsini aynı anda actım ekran kartı %100 ram 3gb aclısıyodu yani bence rami görmüyo olabilir format yararlı olabilir mi?Ne alaka format ile düzelirmi ram'leri görüyorsa bilgisayarım özelliklerde yüklü bellek 6 gb ise görüyordur
zaten 3 tane oyun açmakla remleri hep kullanmaz bende 6 gb ram kullanıyorum 18 tane uygulama çalıştırdım oyunlar fotoşop falan 5.60 gb kullandı en fazla ama pc kasmadı yinede..
İhtiyacı kadar ram kullanır ram çok diye windows hepsini kullanmaz ihtiyac duymadıkça
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
merhaba arkadaşlar bende ddr2 (266 MHz) 512 Mb bi ram var ben bu ramın yanına 1 Gb ram alcamda onunda illa 266 Mhz mi olması lazım yardım ederseniz sevinirim