Dizüstü bilgisayarımın anakart modeli ve ram özellikleri resimdeki gibidir.Ram takviyesi yapcam ama hangi hızda ve kaç mb desteklediğinin bilmiyorum.Ne tavsiye edersiniz.
Ram takviyesi
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
395 mesaj
Merhaba,
Everest Ultimate yükleyip ne kadar Ram desteklediğini öğrenebilirsiniz.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Müşteri hizmetlerini arayın. Ram takviyesini teknik servise yaptırtın. Size gerekli bilgiyi de verecekler.
Yeni Üye
27 mesaj
arkadaslar benım sorunum cok ayrı benım anakart yandı ve suan bılgısayarsızım
bılgısayar muhendıslıgı bırıncı sınıfım ama bılgısayarım yok suan ben TOSHIBA markalı bılgısayar ne yapabılırım acaba fıkrı olan varmı ?
kac paraya denk olur anakart alma durumum olursa BIRDE HANGI ANAKARTLAR LAPTOP A UYAR
TSK
Taze Üye
11 mesaj
erbay00arkadaslar benım sorunum cok ayrı benım anakart yandı ve suan bılgısayarsızımmasaüstü bilgisayarlar gibi notbook anakartlarında bir standart yok,hatta aynı markanın farklı iki modelinin anakartı bile birbirine uymaya bilir. Anakart bulma ihtimalin zor yani, bence elindeki parçaları upgrade yapmak isteyen birilierini bulursan sat, yada düşük bir bilgisayar alıp sen üstüne ekle...
bılgısayar muhendıslıgı bırıncı sınıfım ama bılgısayarım yok suan ben TOSHIBA markalı bılgısayar ne yapabılırım acaba fıkrı olan varmı ?
kac paraya denk olur anakart alma durumum olursa BIRDE HANGI ANAKARTLAR LAPTOP A UYAR
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
erbay00arkadaslar benım sorunum cok ayrı benım anakart yandı ve suan bılgısayarsızımMüşteri hizmetlerini veya yetkili teknik servisi arayın. Web sitelerinde numaraları var.