Bilgisayarıma ram almak istiyorum. vede sizin tavsiyelerinizi bekliyorum. hatırladığım kadarıyla anakartım ddr2 yi destekliyordu. gerçi benim öğrenmek istediğim şey hangi marka olsa iyi olur. ama siz belki markının modellerinide yazmak istersiniz diye söliyim dedim ddr2 desteklediğini. desteklemiyorda olabilir. eve gidince bakarım. şimdiden teşekkürler.
Ram Tavsiyeleriniz
sen iyice öğren ve en fazla kaç mhz destekliyor?
ram e ne kadar para verebilirsin*
savruk bıze anakart modelını soylersen daha ıyı yardım ederız
ikinizin sorularıda güzel. ben eve gideyimde bi okuyayım prospektüsünü. olmadı kutsal bilgi kaynağından bakarım yazarım buraya. şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
arkadaşlar prospektüsü bulamadım ancak cpu-z programının söylediğine göre model:nForce chipset:nvidia nForce3 250.
önerilerinizi bekliyorum. şimdiden sağolun
arkadaşlar prospektüsü bulamadım ancak cpu-z programının söylediğine göre model:nForce chipset:nvidia nForce3 250.
önerilerinizi bekliyorum. şimdiden sağolun
Anakartın modeli lazım bize Everest Ultimate Edtion programını indirip ayrıntılı bilgi yazarsan sevinirim...
Anakart Kimliği 05/02/2006-nForce-6A61CPAHC-00
Anakart Adı Epox EP-9NDA3J
Anakart Çipseti nForce3-Ultra
RAM Yuvaları 4 DDR DIMM
başka bişey lazım mı?
Evt kardeş DDR2 alamazsın şu an da DDR Ram e yatırım yapmak ne kadar doğru o da meçgul...
kingston 2x1 400mhz ram tavsiye ederim ama biraz pahalıdır.
ddr e yatırım yapmak doğru değil bence...
ddr2 yede yatırım yapmak mantık değil ozaman yakında DDR3 e gececegız bu bole uzar gıder AMD ve intelin savaşları yüzünden nerdeyse her sene sistem yenilememiz gerekiyor
kingston......Tek geçerim (model olarak)
lujiyanokingston......Tek geçerim (model olarak)kingston sadece ismini satıyor asıl kaliteli ram corsair