Slm
Ya benim 2 gb 800 mhz ram var 2 slo 1 slot dolu 1 slot boş 2 gb 800 mhz ram alamayı dusunuyorum alsammı sizcee bu soruyu sorma nedenı en önemlisi hız farkı olurmu büyük bir derecede professional biri cevab verebilirmi veya bilen
Slm
Ya benim 2 gb 800 mhz ram var 2 slo 1 slot dolu 1 slot boş 2 gb 800 mhz ram alamayı dusunuyorum alsammı sizcee bu soruyu sorma nedenı en önemlisi hız farkı olurmu büyük bir derecede professional biri cevab verebilirmi veya bilen
ekran kartı ve işlemci iyi değilse cok fazlada fark omlaz bence.
Bendede 2gb ddr800 mhz ram var. siğer slotta 1gb ddr2 800 ram vardı.
2yi cıkarıp 1 kalıncadad fark olmadı 1i cıkarıp 2 kalıncada. 3kende. :)
Arkadaşım anakartına bağlı bazı anakartlar 2 gb dan fazlasını desteklemiyor eğer anakartın eskiyse muhtemelen takamazsın
hız verirmi derken işlemciniz nedir bide hangi program veya oyunları oynuyosunuz ona göre tavsiyede bulunurum ama 2 gb daha ram in hiç bir zararı olmaz para dışında ve mümkünse sendeki ramin aynı marka aynı mhz olursa 2 slot toplam 4 gb dual yani çift kanal ram kullanmış olursunuz işlemciniz nedir renktaşım
ekran kartı : ati 4550 512 mgbyt işlemci dual core e 5700
anakartın modelini tam olarak yazabilirsen destekleyip desteklemediğini söyleyebilirim bana kalırsa pek bi fark olmaz çünkü işlemcin biraz düşük
Alsammı almasammı son karar bılemıyorum
işlemcn fena değil al kullanırsın ekran kartın biraz eskiymiş ilerde yenilersin renktaşım
fark olurmu peki böyle gercek sekılde bır fark hız farkııı oyun oynama farkı