TWINMOS DDR2 1GB 533Mhz NOTEBOOK MEMORY 78 ytl
KINGSTON 1GB 533MHZ DDR2 CL4/ NOTEBOOK RAM KVR533D2S4/1G 98ytl arkadaslar bunlarin arasindaki farki yazarsaniz sevinirim 20 ytl hatta iktane alacagim icin 40 ytl degermi(Kingstom ismimi sadece var)
ram tavsiyesi
Kinston tabıkı İsmi ve kalitesi var.
arkadasım kalıtesı ne hızmı urun guvencesımı nedır detsylı yardım edebılırsen sevınırım
arkadaşım stabil çalışması, herhangı bır arıza durumunda gerekli ise yenısı ıle değiştirme, Hızlı yanı daha ne dıyım. Twınmos bozuldumu servısınde ne gıbı bır prosedur işliyor ben bılmıyorum ama alan arkadaşlar performansından o kadar memnun değiller. Ben herzaman Kınston markasının ve kalite güvencesini hep yaşadım o yuzden kınston derim tek geçerim.
KINGSTON sadece marka degeri degil ayrıca diger ram markalarından bir adım önde kalite servis olayı yani
Şimdiye kadar neredeyse hep Kingston kullandım.Hiçbir performans sorunu yaşamadım.Ama niyeyse benim bilgisayarımdan daha iyi özellikli bir bilgisatarda TwinMOS vardı ve benimkine göre daha düşük performans gösteriyordu.Belki tesadüftür ama Kingston'ı tavsiye ederim.
tabiki kingston a tartısmaya degmes
Lütfen twinmos'u kötü saymayalım.Daha kingston yokken adamlar apple computer'e ram yapıyodu.Twinmos en az kingston kadar iyi bir firma.Türkiye'de kingston kadar yaygın değil ama bu kadar aşağılamanıza izin veremem.
kington ile arasında büyük fark yok twinmos'un. 2 tane alacakmışın bence tewinmos u seç. 40ytl cepte kalır. azda olsa(2yıl) garantisi var.
asalama felan yok her ikisi kaliteli markalar elbette ama gerek garanti süresi gerek satış yaygınlıgı gerekse garantive servis noktalarının fazlalıgı kingston u biraz daha öne çıkartıyor
benersinceasalama felan yok her ikisi kaliteli markalar elbette ama gerek garanti süresi gerek satış yaygınlıgı gerekse garantive servis noktalarının fazlalıgı kingston u biraz daha öne çıkartı+ birçok PC üreticisi ile yaptığı anlaşmalar sonucu reklmaını iyi yapıyor.
bence kıngston. açık ara tercih ederim kendime pc topladım 2 yıl falan oldu ramım kıngston ddr2 1Gb 533Mhz çok harika... Gayet memnunum
bence kıngston. açık ara tercih ederim kendime pc topladım 2 yıl falan oldu ramım kıngston ddr2 1Gb 533Mhz çok harika... Gayet memnunum