Arkadaşlar Pc Sistemimi Altta Veriyorum ve Ardından Bi Sorum Olacak.
Windows Xp Sp3 32 Bit
2.20 Ghz 1 GB Ram 512 Ekran Kartı
Arkadaşlar ben Ram yükseltmek istiyorum.Hedefim 8 Gb Ram Sistemimin 8 Gb Ram i kaldırması için ne yapmam gerekir.
Arkadaşlar Pc Sistemimi Altta Veriyorum ve Ardından Bi Sorum Olacak.
Windows Xp Sp3 32 Bit
2.20 Ghz 1 GB Ram 512 Ekran Kartı
Arkadaşlar ben Ram yükseltmek istiyorum.Hedefim 8 Gb Ram Sistemimin 8 Gb Ram i kaldırması için ne yapmam gerekir.
Max. 4 GB ram kaldırıyor. Ayrıca 8 GB ram takıp ne yapacaksın acaba ? Çok merak ettim 8 GB ram parasıyla yeni bilgisayar toplanır.
Ayrıca anakartının markası ve modeli : MSI P4M900M3-L (MSI MS-7387)
SolidWorks kullanıyorum. 4 Gb Ramda Bile Kasıyor 2010 Sürümü. O Yüzden 8 Gb Ram almayı Düşünüyorum.
770 Liraya 8 Gb Ram, 1 Gb Ekran Kartı, 2.93 MHz 64 Bit İşlemci Alıyorum 770 Liraya Alınan PC Ne İşe Yarar ?
Bence sen komple sistemi yenile
4 çekirdekli bir işlemci al
Windows 7 kur
Onunla birlikte 4 gb ram tak (yine kasarsa 4 daha alırsın) :)
Kasılmaların Ram'den olduğunu nerden biliyorsun ? 4 GB Ram ile hiçbirşey kasmaz. Sorun işlemcide olmadığını nerden biliyorsun ? Arka plan programlarından kaynaklanmadığını nerden biliyorsun ? 4 GB Ram tüketen bi program yok henüz.
Kasılmaların Ram'den olduğunu nerden biliyorsun ? 4 GB Ram ile hiçbirşey kasmaz. Sorun işlemcide olmadığını nerden biliyorsun ? Arka plan programlarından kaynaklanmadığını nerden biliyorsun ? 4 GB Ram tüketen bi program yok henüz.O zaman 4 Gb Ram + 1 Gb Ekran Kartı Alıyım. Bakarım Kasma Olursa İşlemciyi 64 Bit Yapar 4 Gb Ram Daha Alırım. Böyle Daha Mantıklı Galiba ?
İlla birşey yapacaksan Anakart değiştir DDR3 ram slotlu anakart al 4 GB Ram tak kalan paraylada güzel bi intel ya da AMD işlemci al artan parayla çok rahat x4 işlemci alabilirsin AMD. İnteli bilemem. Fiyatları biraz uçuk.