Ya arkadaşlar kasamı bi açayım dedim (çalışırken)hem kasamdan gelen sesi dinliyorum hemde içindeki tozların kabasını alıyorum,akabinde aldım elime elektrik tornavidasını anakarta falan bakıyorum sıra geldi ram'e.Tamda tornavidayı Ram'in o iğneli yerlerinden birine değdi ve bilgisayar kapandı tekrar kendiliğinden wındows'u açtı.acaba diyorum bu yaptığım hareketten sonra Ram'e bişe olurmu yada olmuşmudur.İlerde sorun yaşarmıyım beni aydınlatırsanız gerçekten çok teşekkür ederim saolun şimdiden.
Ram..!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
555 mesaj
Arkadaşım büyük ihtimalle ram'e bişey olmamıştır.Ama pc çalışırken pc'nin parçalarına iletken cisimlerle dokunmak tehlikeli.Sen yine ucuz atlatmışsın ben pc'yi ilk açtığımda güç kaynağına torvidayı yanlışlık dokundurdum ram ve seskartı yandı:(Birde pc'yi açmadan önce statik elektriği üzerinden atmayı unutma.
OP Üye
69 mesaj
Oooooh be yüreğime su serptin valla saol,eminsin?!
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj
asil reset atmasaydi bozulurdu. kisa devre olusunca PC kendini resetler. icin rahat olsun bir sorun cikacagini zannetmiyorum.
Taze Üye
1 mesaj
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.. :)
Son Düzenleme: cpih ~ 17 Nisan 2006 22:55