Alaturka Mavzer (Selo feat. Puma) - Liriksel-o (Video Klip)
Geçtiğimiz günlerde Sahtiyan'la "Klik Klik" isimli parçalarına çektikleri kliple büyük beğeni toplayan Alaturka Mavzer grubu, yine "Sokak İşleri" albümünden "Liriksel-o" isimli parçalarına çektiği video klip ile karşınızda. Selo'nun solo parçası olma özelliği taşıyan çalışmada, Selo'ya Alaturka Mavzer'e yaptığı altyapılardan tanıdığımız Puma ilk kez vokalleriyle eşlik ediyor. Yine birçok rap klibinden tanıdığımız Atıf Ülkü'nün yönetmenliğini yaptığı klibin çekimleri Selo'nun mahallesi olan Uğur Mumcu'da, Kadıköy Hush Hostel'de ve Kadıköy sokaklarında gerçekleştirilmiş. Ayrıca Alaturka Mavzer yakın zamanda yeni bir video klip ile yeniden karşınızda olacak. İyi seyirler.
Klip: Alaturka Mavzer (Selo feat. Puma) - Liriksel-o
Alternatif Yansı: Alaturka Mavzer (Selo feat. Puma) - Liriksel-o
İlker Uncuoğlu - Bir Ben (Video Klip)
İlker Uncuoğlu, 2009 yılı içerisinde çıkarmış olduğu "Geleceğe Dönüş" albümünün ilk resmi video klibini "Bir Ben" isimli parçasına çekti. Çekimleri İstanbul dışında bir çiftlikte gerçekleştirilen klip, 24 saatte tamamlandı. İlker'in performans görüntülerinde, "Bir Ben" teması pastoral ögeler ve renklerle iç içe sunuluyor. Tüm müzik kanallarında yayına girecek olan bu video klip, seride kendinden sonra gelecek projelerin habercisi olma özelliği taşıyor. İyi seyirler...
Klip: İlker Uncuoğlu - Bir Ben
MySpaceTV: İlker Uncuoğlu - Bir Ben
Alternatif Yansı: İlker Uncuoğlu - Bir Ben
Pit10 & Sansar Salvo - İdrak Tahlili
Türkçe rapin önde gelen isimlerinden Pit10 ve Sansar Salvo geçtiğimiz aylarda çıkardıkları solo albümlerinden sonra "İdrak Tahlili" isimli parça için yeniden bir araya geldi. Kayıtları Olympos Production ve Alcatraz'da yapılan şarkının mixi Pit10'a, altyapısı ise Life And Death Productions'a ait. Keyifli dinlemeler...
Mp3: Pit10 & Sansar Salvo - İdrak Tahlili (Prod. by Life And Death Productions]
Alternatif Yansı: Pit10 & Sansar Salvo - İdrak Tahlili (Prod. by Life And Death Productions)
Hayki & Kraliçe Yas - High Kick Low Punch (Full Album)
Gerek birlikte yaptıkları çalışmalar, gerekse solo parçalarıyla isimlerinden sıkça söz ettiren Hayki ve Kraliçe Yas, kendi solo albümleri üzerinde çalışırken bir yandan da ortak bir albüm hazırlığı içine girdiler. Prodüksiyon işlemleri iki gün gibi kısa bir sürede tamamlanan albüm "High Kick Low Punch EP" adını taşımakta. Albümün tüm kayıtları Mersin'de alınmış, altyapıları ve mix işlemleri Hayki'ye ait. İkilinin solo çalışmaları ve diğer projeleri hakkındaki haberleri ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Keyifli dinlemeler...
"Hayki & Kraliçe Yas - High Kick Low Punch" Tracklist:
01. Duyabiliyorum (Intro) (Prod. by Hayki)
02. Sen de Kimsin (Prod. by Hayki)
03. Kuul Tirek (Prod. by Hayki)
04. Bedavaya Satcaz (Prod. by Hayki)
05. Öfke (Interlude) (Prod. by Hayki)
06. Yakana Taktık (Prod. by Hayki)
07. Yara (Prod. by Hayki)
08. Rüya (Prod. by Hayki)
Full Album: Hayki & Kraliçe Yas - High Kick Low Punch
Alternatif Yansı: Hayki & Kraliçe Yas - High Kick Low Punch