aranızda rapid share e üye olan varmı buradan her istenilen program indiriliyor diye biliyorum doğrumudur
rapid share
evet doğrudur rapid linklerini bulduğun sürece her türlü programı indirebilirsin illa üye olman gerekmiyor ama üyeliğin kendine göre avantajları var tabi bildiğin gibi.
kylieevet doğrudur rapid linklerini bulduğun sürece her türlü programı indirebilirsin illa üye olman gerekmiyor ama üyeliğin kendine göre avantajları var tabi bildiğin gibi.mesela linklist olusturup herhangi bir download programı ile beklemeksizin yada ip degistirmeksizin indirebilirsin...
nasıl oluyor o dediğin beklemekten banada kal geldi.
kylienasıl oluyor o dediğin beklemekten banada kal geldi.üye olmayı kastetmiştim :)
ben üyelik için tel açıp sordum 20 ytl aylık aslında hiç bir şey geçen gün 20 ylt verip autocad 2009 aldım bunu rapid sharedan indirenler var
trinityben üyelik için tel açıp sordum 20 ytl aylık aslında hiç bir şey geçen gün 20 ylt verip autocad 2009 aldım bunu rapid sharedan indirenlerözrü kabahatinden de beter :Drapidshare fiyat yapılandırması:
keshkeshüye olmayı kastetmiştim :)tüh ya bende bir ara sevinmiştim ciddi ciddi:) gerçi bu işi yapan bazı programlar var ama öyle çok aklıma yatan birini bulamadım daha.
20 ytl tabiki kopyası sen ne sandın orijinalinin paketi dahi 20ytl den pahalı
ever rapidden her şeyi indirebilirsin tabi bu dosyalarla birlikte virus trogen spyware hepsi gelebilir dikkatli olmanı oneririm indirdiğin dosyayı mutlaka ama mutlaka tarat
peki bu linkleri nerdeen buluyon program adını direk yazınca çıkmıyomuş öyle mi üye olup bi de link peşindemi koşacaz
oldu sana bişey sorcam sen bilgisayar mezunumusun yad okuyonm mu
merakımdan soruyom mantıklı şeyler yazıyon sallamdığın belli
bilgisayar mezunuyum ama okul birşey katmıyor deneyim meselesi... 10 yılı aşkın süredir teknik bilgi kazanmak için uğraşıyorum...
ihtiyacım olduğunda program yazabiliyorum, asm bilgim var en azından ugrasarak kendim crack yapabiliyorum... donanım zaten oyuncak oldu :)