rapidden devamlı dosya indirin15 dakika beklemeden

gocmez
23-06-2010, 02:17   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

rapidshare tıme resettar saate tıkladığınızda olmuyor.arkadaşlar kendi bulduğum yöntemim ile rapidden 15 dakikayı sıfırlıyoruz.önce bunu indiriyoruz...........................dosyayı masa üstüne çıkarıyoruz.daha sonra modeme restart yapıyoruz.yeni ıp alması için.internetimiz geldiği zaman indirmek istediğiniz rapid linkini açıyoruz.geri sayım başlıyor.30 60 vs saniye.indirme linkine yani oka basıyoruz.indirme başladığı zaman masa üstüne çıkarttığımız dosyadaki saat ikonuna tıklıyoruz.sizden bir tuşa bas diyecek.öyle yapıyoruz.indirdiğimiz link silinecek.bulunamadı falan yazılar çıkacak.bunlara tamam diyoruz.tekrar aynı linke tıklıyoruz.vede indirme başlıyor.artık istediğiniz kadar rapidden indirme yapabilirsiniz.15 dakika bekleme yok.sadece 28 30 60 vs saniye bekleyeceksiniz.indirmek istediğiniz rapid linklerini jdownloader gibi indirme programlarına ekleyerek indirebilirsiniz.indirme bitince diğer linki indirmeye otomatik geçerek aradaki 15 dakika bekleme yapmadan devamlı dosya indirebilirsiniz.rapid bunada bir çözüm bulana kadar sömürün. ayrıca modeme restart yapmaz.yani kapanıp açılmaz..................ARKADAŞLAR RAPİD 01.07.2010 DEN İTİBAREN YENİDEN YAPILANDI.BU NEDENLE BU İŞLEMDE ARTIK OLMUYOR.BOŞUNA İNDİRMEYİN DİYE LİNKİ KALDIRDIM.EĞER Bİ ÇARE BULURSAM BURADA TEKRAR YAYINLARIM.

Son Düzenleme: gocmez ~ 09 Temmuz 2010 16:26
lolmutE~
23-06-2010, 03:05   |  #2  
Üye
54 mesaj

Bunlar kaç yıl önce bulundu biliyor musun? Millet artık bu kadar uğraş vermek istemiyor.Gidip 2 günlük rapidshare hesabı alıyor.Yok efendim modemi resetle, sonra 30 sn bekle..Oraya verdiğin emeği; 3.50 £ öde de adam gibi indirin.Adamların haklarını yemeyin.Düşün? Rapidshare çöktü ne yapacaksın? Benim rapidsharede tam 10 terabyte'lık alanım var ve dolu..işte biz bu yüzden para veriyoruz..Senden önce bunu düşünen milyonlarca insan oldu.Ben de denedim cmd komutlarıyla modem resetleme vs..öyle programlar varki internetteki javascript ve benzeri rapidshare'in kullandığı 30sn'lik süreyi 2sn'ye indiriyor..Boş işler bunlar.

şafak89
23-06-2010, 03:20   |  #3  
şafak89 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
2,521 mesaj

ne gereği var torent ağında herşeyimi buluyom :)

qudin
23-06-2010, 03:55   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj

Zaten modemin kafanını bulması kaç dakikayı alıyor :) Torrent başka söze gerek yok hem hadi dakika beklemeyi aştık ya hız sınırlaması? aynı dosyayı torrentten çok daha kısa zamanda çekiyoruz. Ama yinede torrent kullanmayan rapid kullanıcıları için bir yol tabiki

Son Düzenleme: qudin ~ 23 Haziran 2010 03:55
gocmez
23-06-2010, 05:00   |  #5  
OP Taze Üye
14 mesaj
Alıntı: Okix  
Bunlar kaç yıl önce bulundu biliyor musun? Millet artık bu kadar uğraş vermek istemiyor.Gidip 2 günlük rapidshare hesabı alıyor.Yok efendim modemi resetle, sonra 30 sn bekle..Oraya verdiğin emeği; 3.50 £ öde de adam gibi indirin.Adamların haklarını yemeyin.Düşün? Rapidshare çöktü ne yapacaksın? Benim rapidsharede tam 10 terabyte'lık alanım var ve dolu..işte biz bu yüzden para veriyoruz..Senden önce bunu düşünen milyonlarca insan oldu.Ben de denedim cmd komutlarıyla modem resetleme vs..öyle programlar varki internetteki javascript ve benzeri rapidshare'in kullandığı 30sn'lik süreyi 2sn'ye indiriyor..Boş işler bunlar.
sen yazdıklarımı iyice oku ondan sonra yaz.bi kere herkesin senin gibi parası yok.talebeler ,öğrenciler vs .idirmek için bide ücretmi ödeyecek.benim yaptığım bi hak çalma falanda değil.rapide zarar dokunacak birşeyde değil.sadece aradaki 15 dakikayı kaldırıyor.rapide zarar verecek bir şey değil.rapid neden indirme arası 15 dakika koyuyor biliyormusun,fazla trafik sıkışmasın,herkes indirme yapsın diye.bide iyi okumamışsın,bu şekilde yapmak modeme reset atmaz.yani modem hiç bir şekilde kapanıp açılmaz.sen yazılanları bi daha oku .ondan sonra eleştiri yap.

infoman
23-06-2010, 05:53   |  #6  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
2,884 mesaj

yav bu öğrencilerin açlık eylemi ne zaman bitecek? Kıyafetin kralını giyerler, alışveriş merkezlerinden çıkmazlar, hep dışarda yerler, bilgisayarları, internetleri, ceptelefonlarının kralı vardır ama hiç acındırıkları bitmez.
Ben şahsen para mevzularında "öğrenciyim" acındırmalarından bıktım.
Görende beni anaokulu mezunu sanmasın, tecrübe konuşuyor:)

qudin
23-06-2010, 19:19   |  #7  
Yıllanmış Üye
351 mesaj
Alıntı: infoman  
yav bu öğrencilerin açlık eylemi ne zaman bitecek? Kıyafetin kralını giyerler, alışveriş merkezlerinden çıkmazlar, hep dışarda yerler, bilgisayarları, internetleri, ceptelefonlarının kralı vardır ama hiç acındırıkları bitmez.
Ben şahsen para mevzularında "öğrenciyim" acındırmalarından bıktım.
Görende beni anaokulu mezunu sanmasın, tecrübe konuşuyor:)
Evinde okuyanlar için neyse de gurbette öyle değil başka bir tecrübe konuşuyor :))

infoman
23-06-2010, 21:22   |  #8  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
2,884 mesaj
Alıntı: qudin  
Evinde okuyanlar için neyse de gurbette öyle değil başka bir tecrübe konuşuyor :))
Anladım okulu aynı yerde okumuşuz galiba :) ama aynı bölüm değil siz büyük olasılıkla "Hukuk" okumuşsunuz:))))
Bizde gurbette okuduk, hocaları oturma odasında ağırlayıp ders verdirmedik:)))

Recep İvedik'in dediği gibi kız arkadaşınla 2 sevişecen sonra okula gidip hocanın sorularına cevap verecen. çok zor iş valla :)krediyi çekip nike ayakkabı alan o kadar arkadaşım var ki ailesinin yanında okusa ailesi hopp der canına okur:)  Gurbette oldukları için böyle rahat davranıyorlar:)

SlientDeatH
27-06-2010, 22:09   |  #9  
SlientDeatH avatarı
Yıllanmış Üye
104 mesaj
Alıntı: lolmutE~  
Burda Önemli olan rapidin bekleme sorunu değil. Mesele şu: gece oyun indiriceksin ve sen yatıp uyucaksın o sabaha kadar inicek. Şimdi rapidde birsürü aynı anda indirebilirsin.ama daha geç olur.aynı anda yüz part koyarsan modem kafayı yer :D
ama biz program ile aktarım hızı yüzde yüz olarak ilk partın inip ikinci parta geçiş programını arıyoruz. sabaha kadar bütün partlar inecek şekilde :)

Qromodynmc
27-06-2010, 22:15   |  #10  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

gece uyuycaksan rapidle ne uğraşcaksın dostum torrent diye bi nimet var,rapidde olmayan oyunlar torrentte var yani tek tıkla insin bırak ne zahmet etcen bu kadar.

SlientDeatH
28-06-2010, 04:14   |  #11  
SlientDeatH avatarı
Yıllanmış Üye
104 mesaj

dostum iyi güzelde herkes siz gibi değil işte , 2010 oyunlar artk 5-6gb lik oyunlar. torrent tek link 24 saatini alır :D coğu arkadaşlarımızın bukadar pc sini acık tutma gibi bi imkanları yok.

Onlar mesela 40part olupta 200mb lık partların 6partını bırakıyorlar 3saatte indiriyorlar , bazı arkadaşlarımz için

Atilla Sarıtaş
28-06-2010, 07:47   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Ya şu torrent'i hala bi bahane bulup kullanamadım :D. Mantığını ne yapıldığını cartını curtunu biliyorum da bana önereceğiniz bi torrent programı ve sitesi var mı ? utorrent ve www.isohunt.com tavsiye edilmiş bi kaç sitede. :)

PC.Kopat
10-07-2010, 00:11   |  #13  
Yıllanmış Üye
750 mesaj

Ben şahsen Vuze kullanıyorum ama güvenlik sorunları olduğunu duydum ondan sadece bişeyler inerken açık bırakmakta yarar var. İyi tarafıysa indirmelerin çok hızlı gerçekleşmesi.