rapidshare'deki dosyaları gmail'e aktarmak

detan
29-05-2009, 13:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Merhaba,
Bildiğim kadarıyla google'un gmailindeki 7 gb lık boşluğa belgelerimizi vb. upload edebiliyoruz, peki eğer rapidshare.com'dan premiumumuz varsa oradaki dosyaları da aktarabilirmiyiz? ya da nasıl olabilir benzeri bir işlem?

saygılar

mustafaasil66
29-05-2009, 14:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
373 mesaj

Gmaile 10mb den fazla upload yapamazsın diye biliyorum uğraştırır yani rapid premium varsa ne gerek varki gmaila gmaila atarsan başkaları erişemez yani başkalarına link olarak veremezsin. Hotmail hesabın varsa dosya deposu olarak workspace.officelive.com veya mynet hesabın varsa mynetin deposuna atarsın gmaila da atarsın yanlız başkaları erişemez rapid gibi değil yani

ucetinel
08-06-2009, 01:48   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
242 mesaj

Evet.Microsoftun skydrive'vı var şimdide.25 GB alan sunuyor ama dosya upload etmek bir dert indirmek bir dert.tut sürükle yok en fazla 50 mB dosya boyutu vs.bunun için skydrive uploader gibi bişey yapmaları lazım web arairimi üzerinden iyi gitmiyor bu işler.
mynet te sınırsız alan sunuyor.yine max dosya boyutu 50mb(sanırım:D) artı mynet sunucuları cok hızlı calısıyor.

detan
30-06-2009, 14:01   |  #4  
OP Taze Üye
7 mesaj

benim söylemeye çalıştığım rapid'e dosyaları atıyorlar biz onu mesela 1mbit lik veya 8 internet hızımla çekiyorum max. ama gmail, live vb.. onlar dosyaları bizden daha hızlı edinebilirler 100mbit gibi... Hem Rapid'de dosyalar silinmeden önce ve hızlı iner, ayrıca dosyalar boşuboşuna yer kaplamaz bilgisayarda, kullanılacağında kendi bilgisayarına aktarır kullanıcı. İstiyorsanız yapın bence bu tutabilir gelecekte... benim programlama bilgim ve gerekli yaşım yok.

tolter
13-07-2009, 14:10   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,603 mesaj

sanırım olmuyor