Rapidshare - Dosya Boyutu Değişmesi

wickerman
12-09-2007, 21:44   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
644 mesaj

Rapidshare Premium hesabım var. Bir dosyayı indirirken % 99 olduğu zaman dosyanın inmesi bazen duruyor. Flashget'le durdurup, devam ettirirsem kalan son bölüm de iniyor. Ama bazı dosyalar da dosyanın boyutu değişmiş diye bir hata veriyor. Bu dosya inmişse 100 MB yerine 101 MB oluyor. Ne kopyalabiliyorum ne kaldırabiliyorum Flashget açıkken. Tekrar indirmek dışında bir şey yapamıyorum. Aynı olay Free Download Manager ve Orbit'de de yaşandı. Bunun sebebi ne olabilir. Bağlantımın arada bir kopması ya da bağlantı hızının düşmesined kaynaklanır mı bu olay?

Ayrıca sunucudaki bir dosyanın boyutu neden ve nasıl değişebilir?

Tekrar indirmelerin boyutu 1 GB'ı geçti neredeyse.

noduncan
12-09-2007, 23:28   |  #2  
Yeni Üye
33 mesaj

arkadasim sadece rapid temi yapıyor bu hatayı. eger diger indirmelerinde de yapıyorsa modem den kaynaklanıyordur, çünki bneimde başıma geldi modemi güncelleştirdim sorun kalmadı. yardımcı olabilmisimdir insallah

wickerman
13-09-2007, 00:06   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
644 mesaj

Sadece Rapidshare'de. Diğerlerinde bir sorun yok.

JohnRambo
15-09-2007, 14:30   |  #4  
Yeni Üye
44 mesaj

Peki hangi internet tarayıcısını kullanıyorsun

wickerman
15-09-2007, 17:32   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
644 mesaj

Firefox kullanıyorum. Sorun siteye erişimle ilgili değil. Dosyayı Flashget'e attıktan sonra, inen bazı dosyaların çalışmaması sorun.

emirizmir
14-12-2007, 16:11   |  #6  
Yeni Üye
36 mesaj

Hay ben o rapidshare.com premium hesabını aldıranın

Kardeşim rapidshare bu aralar iyice sapıttı.Bende de premium var .Flashget hem 5 günlük 25gb kotanı daha çobuk dolduruyor yani indirdiğinden daha çok rapide yazılıyor .Birde bende linki ekliyorum sadece 8kb civarı bir html dosyası iniyor.Bir türlü çözemedim.Rapid premium options ta direct link seçeneği var onu işaretledim login yazan yere kullanıcı adımı parolamı girdim nafile.

Flashgetin son verisiyonu 1.96 daha eskisi sende mevcutsa yenisini yükle "%99 bug fixed gibi birşey yazıyor".

Rapidshare den dosya indirme sorununa CHİP bir el atmalı ve premium üyelere bu işin kolay yollarını anlatmalı.

wickerman
15-12-2007, 22:02   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
644 mesaj

O sorunu Orbit Downloader programının son sürümünü yükledikten sonra bir daha görmedim. Flashget'i kaldırdım. Elektrik kesilip geldikten sonra devam eden dosyalar haricinde Rapidshare'dan dosyaları tam olarak indirdim.

Şu 25 GB kota hakkını bir türlü dolduramadım. Bilgisayarı neredeyse hiç kapatmadan indirmeme rağmen üstelik.