arkadaşlar son 4 5 gündür rapidden dosya indiremiyorum modemi kapatıp açıyorum olmuyor sizde de de sorun varmı?
rapidshare dosya indirimi?
niye indiremiyorsun?
"too many users are downloading this file..." mı diyor?
şimdi sana premium indirme progtamını veya sitesini verirdimde burda olmaz
bendede aynı sorun var
bende bu dosyayı sadece premium üyeler indirebilir diyor ama başka yerde aynı dosyayi indirebiliyorum
sadece evdeki pc de yapıyor bunu nedense modemi açmak kapmak falanda fayda etmedi
acaba beni banlamış olabilirlermi?
modemi açıp kapamak fayda etmez.
ya premium alacaksın, ya da yoğunluğun az olduğu zamanlarda indireceksin. yoksa çok bekletiyor.
Boş slot kalmıyor , tenha zamanlarda indirmeyi deneyin. :)
ben gece 2 dede denesem aynı izin vermiyor
ben ümidi kestim artık netload dan indiriyorum
ama sinir olduğum başka pc de böle bişey olmaması sadece evde oluyor
Rapitshare php denklemli işlem metoduyla indirilebilir bir dosya yollayabiliyor. Ancak sorun bur indirme hzınız 12 kb ile sınırlı.
bir siteye open dns ayarları oluşturun. dovload sitenize yapılacakıtır. indirmeyi sitenizden yapabilirsiniz böylelikle. ( ftp özellikle 250 mb den büyük siteler için geçerlidir)
JDownloader Sorunu Çözer Kolay Gelsin.
Rapidshare; premium hesap satmak için yeni yeni planlar üretiyor. Bu da onlardan biri.
yerden göğe haklısın gözden ancak bu şekilde düşülebilir rapinshare böyle yaparak kesinlikle kullanıcı kaybediyor kendi sonlarını hazırlıyorlar bence bu kadar düşmemeililerdi ben şahsen bir daha rapıd kullanmayacağım
şimdi sana premium indirme progtamını veya sitesini verirdimde burdahep bi "burada olmaz"ın arkasına sığınma var ya..
versene, eğer işe yarıyorsa beni banlasınlar..
çok araştırdım, rapidown diye bi program var, bi bxx.. yaramıyor.. tamam indiriyor indirmesine ama, indirdiği herşey hasarlı.. bazı siteler var, linki yapıştırıyorsun.. gene bişeye yaramıyor..??
gerçekten merak ettim yazsana?Son Düzenleme: 01apachi ~ 01 Ocak 2010 02:44
hep bi "burada olmaz"ın arkasına sığınma var ya..tamam veriyorum eğer cezası varsa arkadas beni banlasınlar demis
versene, eğer işe yarıyorsa beni banlasınlar..
çok araştırdım, rapidown diye bi program var, bi bxx.. yaramıyor.. tamam indiriyor indirmesine ama, indirdiği herşey hasarlı.. bazı siteler var, linki yapıştırıyorsun.. gene bişeye yaramıyor..??
gerçekten merak ettim yazsana?al sana 1 tane örnek http://rsplg.com