Arkadaşlar,
sizden ricam, download manager lar hakkında bana yardımcı olmanız.
Chip Online^da daha onceden download manager lar hakkında biz yazı okumustum. Oradaki downloadlardan yanılmıyorsam rapidshare veya mega upload ya da onlara benzer sitelerden linki yazdıktan sonra automatik kendisi download ediyordu.
Ama ben bunu beceremedim. Genedel ben rapid, letit, hostfile vs. gibi programları kullanıyorum.
onerebileceginiz ve de kullanması kolay olan ( biraz da nasıl kullanılacagı hakkinda bilgi verirseniz sevinirim) bir download manager onerebilir misiniz?
saygılar,
Rapidshare & Mega Upload Download Manager
benimde kullandıgım ve çok beyendiyim JDownloader programını öneririm kyllanmsı kolay link yakalayıcı özelligi vede dosyanın link inin kırık olup olmadını bildiren modemi otomatik resetleyenb güzel bir program
ben yüksek miktarlarda dosya indirceyimde pc akşamları açık bırakıyom sabaha inmiş oluyor:D:D
aynen bende onun gibi birsey arıyorum
Jdownloader mı demistiniz? yanılmıyorsam onu kullanmayı basaramadım :(
bende sizin gibi yapiyorum ama, download bitince pc de acik kaliyor. 4-5 tane aynı anda dosya tek tek iniyor, ekranda bir suru kutucuklar dolmus oluyor. biraz siniz bozucu
hangi sürümünü kullandınız bilmiorum ama ben JDownloader 0.8 sürümünü kullanıyorum çok ta memnunum jDownloader kendini baya geliştirdi :D 25mb kadar
pencerenin alt kısmında MaxDls var, onu 1 yaparsanız, aynı anda inen dosya sayısı 1 olur.
ayrıca addons'ta jd shut down var, onu etkinleştirirseniz, downloadlar bitince bilg. kapanır..