Arkadaşlar rapidshare güvenlik kodunu çok zorlaştırdı ya sabahtan bir dosya indiremiyorum gerçkten rezalet ne diyiyorsunuz bu konuya sinirden kafam bozuldu
rapidshare rezaleti
bencede biraz zorlaştı kedileri secilmiyor
ewet çok zorlaştı kediler seçilmiyor biraz hada belirgin olsa !
Bence rezalet değil.. Gayet mantıklı ve güzel şekilde yoğunluğu aşmaya yönelik bir uygulama..
O otomatik kodları yazan, link için sıra süresini bekleyen, bazen aşmaya çalışan programlara karşı alınmış zeka ürünü bir uygulama..
Beğenmiyorsanız üye olabilirsiniz.. O zaman bu kodlarla, sürelerle uğraşmamış olursunuz.. Adamlar sonuçta 1 hizmet sunuyorlar..
Dip not..: Ben üye değilim ama uygulamadan kesinlikle memnunum.. Öncelikli amacı yoğunluğu engelleyici bu uygulamayı ve bu fikri yaratanı takdir ediyorum..
suç-ve-cezaArkadaşlar rapidshare güvenlik kodunu çok zorlaştırdı ya sabahtan bir dosya indiremiyorum gerçkten rezalet ne diyiyorsunuz bu konuya sinirden kafamValla o sistem çıkalı 200'e yakın dosya indirdim .
Ordaki yamuk yazıyı okumam en fazla 10 saniye alıyor .
Hiç yakınmıyorum Rapidshare'e adamların çok masrafı var .
O site yıllardır hızlı ve güvenilirse , bunun sebebi paralı olmasıdır .Yaklaşık 6 ay önce Premium'um vardı , 3 ay da 50 gb indirdim rapidden .
Ödediğim para sadece 35 YTL . GB başına 70 kuruş çok paramı yani !!
Hatta limit bu değil , Bir Premium hesapla ayda 150 GB indirebilirsiniz .
Sizin internet kapasitenize kalmış . Günde 5 X 30 = Ayda 150 GB
Rapid çökmek üzere 15 gün oldu 10 kbps ile iniyor düzelmedi halen
CU_GS7 Arkadaşım sen en saçmalıyorsun ki tamam güzel mantıka aşırı zor bence böyle devam ederse kimse rapidshareye dosya paylaşmaz biton dosya uplado sitesi
var
suç-ve-cezaCU_GS7 Arkadaşım sen en saçmalıyorsun ki tamam güzel mantıka aşırı zor bence böyle devam ederse kimse rapidshareye dosya paylaşmaz biton dosya upladoBence de sen saçmalıyorsun.. Açtığın konu başlığın ile daha baştan saçmalamışsın..
Beğenmiyorsan diğer sitelere yönel öyleyse kendin diyorsun bak..
walla ben o kedilerde hiç zorlanmadım. indiriyorum sorun yok.
artık gözlerim decoder gibi oldu bazen o kadar download yapıyorum ki artık kodu görür görmez yazıyorum sizde alışırsınız:)
al bi premium hesap kurtul bütün dertlerden... ;)
explorewr 7.0 kullanıyorsanız sayfayı büyütmek elinizde. büyütün sayfayı, ayna gibi görün kedileri köpekleri..
her hizmetin bi karşılığı vardır ama sen hiç bi karşılık vermiyorsun sanki gidip para verdin de adamlara paranın karşılığı iyi hizmet bekliyorsun
AdRaMiTi%100 katılıyorumZevkler ve renkler tartışılmaz.
Razorbackwalla ben o kedilerde hiç zorlanmadım. indiriyorum sorun yok.
artık gözlerim decoder gibi oldu bazen o kadar download yapıyorum ki artık kodu görür görmez yazıyorum sizde alışırsınız:)Aynen.. İlk zamanlarda bayağı zorlanmıştım ama alıştım artık.
-----
Zaten bunu koymalarının sebebi sunucular üzerinden indirilen otomatik dosyaları filtreleyip sunucuları rahatlatmak...
Bu yönteme karşı çıkan arkadaş, iki dakika kendini rapidshare yönetimi yerine koysun...-ki bu yönteminde kırılabileceğine inanıyorum...
Son Düzenleme: samet1986 ~ 26 Mayıs 2008 17:13
sabah 7 den öğlen 14.00 a kadar [Türkiye saati] KOD vermiyor. Sürpriz saatler diyor. Birde kedilerin kuyruğu yamuk