Rapidshare üyeligi hakkında

nepolica
05-06-2008, 07:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

merhaba rapidshare sitesine bir aylık üye oldum daha dorğusu bir türlü olamadım. uzatmandan sorunumu anlatayım umarım yardımcı olabilirsiniz.
rapidshare de reminyum üyeliğe tıkaldım daha önce üyeliğim ılmadığı için paypal a tıklayarak bir aylık üyelik seçeneğini seçtim. isim soy isim adres bilgileri ve kredi kartı bilgilerimi istedi hepsini yazdım ve işlem başarılı bir şekilde tamamladı. paypal dan mailima bir aktif etmem için mail geldi aktive ettim. ancak şimdi ben rapidshare de bulunan bir dosyayı indirmeye kalktığımda premium üyelik bilgilerim bana gelmedi yani login : ve pass : bilgilerim bana gelmedi benim eksik yaptığım ne var ben bu bilgilere nasıl ulaşacam zannedersem paypal ile rapidshare üyeliği aynı şey değil çünkü paypal a e-mail adresim ve şifrem ile girebiliyorum ama rapidsharede bunları kullanarak dosya idiremiyorum ben ne yapacam lütfen yardım edin moralim çok bozuldu hesabımdan pra çekilmiş ama ben rapidshare yi kullanamıyorum :(((

ilginize şimdiken teşekkürler....

tolu_en
05-06-2008, 09:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
170 mesaj

Gerekli Yardımı www.rapidpremiumtr.com'dan Albilirsin....

nepolica
05-06-2008, 18:15   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj
tolu_en
Gerekli Yardımı www.rapidpremiumtr.com'dan Albilirsin....
bunu bende düşündüm ama rapidpremiumtr ile yaptığım görüşmede sadece kendi sitelerinden yapılan satışlar ile ilgili yardım edebeleceklerini söylediler yani yardımcı olamdılar. lütfen bu konu hakkında bilgisi olan birisi varsa yardımcı olsun lütfen

Banned
05-07-2008, 03:40   |  #4  
Banlandı
38 mesaj

arkadaslar rapid e para vermeyin artik  www.bizimonline.biz  geldi   ucretsiz sinirsiz download upload

nepolica
30-11-2008, 08:43   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj

daha öncede yerli benzer siteler vardı ama sonuc facia ile sonuçlandı buda eminimki öyle olacak