Arkadaşlar rapıdshare den indiremiyom hata alıyom windows 7 kullanıyorum hiç bi şey indiremiyom yardım lütfen :(
rapıdshare yardım !! :(
Aynı anda 2 tane dosya indiremessiniz , yaptığınız indirme bittiği zaman ise 15 dk bekleyip tekrar indirme yapmaya başlayabilirsiniz eğer ipniz sabit değilse modemin fişini çekip 10-15 sn beklerseniz 15 dk bekleme engelini kaldırmış olursunuz ama eğer çok rs kullanıyorsanız size Premium almanızı ve indirme programı kullanmanızı öneririm.
Saygılar.
ama bende bir gün sonra indirme yaptığımda sorun çıkartıyor
Hata falan yok Türkiyeye özgü seyler Rapid modo olmus oraya upload etme hastaligi arastirmak bakmak yok.
Adamlar vanayi kismis hizi düsürmüs beles üyeye yer yok diyor.
Megaupload, hotfile vs vs okadar kaliteli yerler varki hadi yasak bazilari zaten herkez dnsle acmis sorun kafa yapisinda senin rapidinde degil.
Arkadaşlar Size önceden de önermiştim myupload.dk
kullanalım bırakın şu rapid i zengin etmeyelim
Hata falan yok Türkiyeye özgü seyler Rapid modo olmus oraya upload etme hastaligi arastirmak bakmak yok.Bu konu daha iyi özetlenemezdi :) Bütün siteler yasak, korsan paylaşımın adresi rapidshare açık... Şaka gibi..
Adamlar vanayi kismis hizi düsürmüs beles üyeye yer yok diyor.
Megaupload, hotfile vs vs okadar kaliteli yerler varki hadi yasak bazilari zaten herkez dnsle acmis sorun kafa yapisinda senin rapidinde degil.