Rapidshare bir yenilik yaptı artık " Premium" seçeneği 1.sırada ..! Bu yenilik eski kullanıcıları kızdırabilir.
Rapidin neden yaptığı belirsiz ama havada reklam kokusu var üye çekmek ihtimal sonuç.
Rapidshare bir yenilik yaptı artık " Premium" seçeneği 1.sırada ..! Bu yenilik eski kullanıcıları kızdırabilir.
Rapidin neden yaptığı belirsiz ama havada reklam kokusu var üye çekmek ihtimal sonuç.
ben bugün düştüm mesela premium'u tıkladım farkında olmadan
Ben de bugün JDownloader'da çıkan hata ve indirememe durumundan sonra farkettim olayı. Her zaman sol tarafta 'free user', sağ tarafta da 'premium user' olurdu. Ancak bugün bu ikisinin yerini değiştirmişler, kalıcı mı değil mi bilemiyorum. Fakat neyse ki JDownloader takımı olaya hemen el atıp gerekeni yaptılar, 1-2 saat içnde tekrar indirmeler başladı.
bu tür şeyler üye getirmez
üye olacağım varsa olurum yoksa el alışkanlığımı değiştiririm
Haber bumuydu ?
İyi bu çoktandır var kaç aydır yerleri değişiyor bunu.
aynı mevzuya bende düştüm ama değiştiririz no problem ;)
Ben de bugün JDownloader'da çıkan hata ve indirememe durumundan sonra farkettim olayı. Her zaman sol tarafta 'free user', sağ tarafta da 'premium user' olurdu. Ancak bugün bu ikisinin yerini değiştirmişler, kalıcı mı değil mi bilemiyorum. Fakat neyse ki JDownloader takımı olaya hemen el atıp gerekeni yaptılar, 1-2 saat içnde tekrar indirmeler başladı.merhaba ,
Jdownloader bende hala hata vermekte sorunu nasıl çözdünüz acaba..?
0.9.579 sürümünü kullanıyorum ..
Herhangi bir güncellemede bulamadımSon Düzenleme: pelinpelin ~ 29 Mayıs 2010 11:30
Bende de jdowloader hata veriyordu dün akşam.Güncellemek istediğimde yeni güncelleme yok diyordu.Jdownloader ı yeniden başlattım sorun çözüldü :D
Daha sonrada sayfaya ulaşılamıyor diyor :D
rapid bu aralar kendini düzeltti ama kesilmeler hız problemleri ve kısıtlamalı saatler artık olmuyor gibi
Hiç bir katkısı olmaz böyle üye çekmeye çalışmak tam bir saçmalık
Bence bu iş ücretsiz kullanıcıları değil ücretli kullanıcıları bezdirir. Premiumun var free ye tıklıyorsun :)