Arkadaşlar rapidshare de beklme süresi yaşamamak için modemi ac kapadan başka bir yol var mı? Benim modemin tekrr ip alması 10 dakika sürüyor da kısa bir yol varsa sevinirim...
Rapidshare
Rapidshare bağlantısını yani adres çubuğundaki satırı kopyala
http : // anonymouse.org/anonwww . html (DİREK LİNK VEREMİYORUM,ÇÜNKÜ SAYFA KODLARI İLE KARIŞIYOR)
adresteki çubuğa bu satırı yapıştır.
hadi kolay gelsin.
aynı anda rahatlıkla dosya indirebiliyorum,bence çalışıyor
BOOMFUNKMCSaynı anda rahatlıkla dosya indirebiliyorum,bence çalışıteşekkürler hemen deniyorumve malesef hüsran :'(
ilk dosyam dosya boyutu çok büyük olduğu için anonymouse tarafından reddedildi. yalnızca 46 mb:S
ikinci dosyam da rapidshare önceki dosyayı download a başlamış olarak gördüğü için rapidshare tarafından indirmem engellendi.Son Düzenleme: keshkesh ~ 11 Ağustos 2007 19:38
arkdadaşım tekrar yollarmsın linki.cok saol ilginden
:D da ben 95 mblık dosyayı ındrmye calstm ama kabul etmedi tooooooo big dedi şimdi ne etjm :) başka bildiğin var mı?
dosya büyüklüğüne hiç dikkat etmemiştim :) kotalı kullanıcı olduğumdan o kadar yüksek mb lilerle hiç uğraşmadım :)
biz de kotalıyk ama ne yapk :D başka yol bılıon mu onu söle :D
Ceza_89biz de kotalıyk ama ne yapk :D başka yol bılıon mu onu söle :araştırıyorum,sabret bakalım
bende araştrıorum şimdi.yardımın için saol
şimdi modemine giriş yapıyorsun, mevcut firmware versiyonunu not alıyorsun, sonra modeminin üreticisinin web sitesine girip orada download bölümünde senin modemini arıyorsun. bulunca da firmware versiyonlarını karsılastırıyorsun. eğer sendekinden daha yeni ise bilgisayarına indir. sonra da modeminin arayüzünden dirmware update bölümünü bul oradan güncelleyebilirsin.
http://www.freeproxy.ru/en/free_proxy/cgi-proxy.htm
buradan sunucu seçimini yapıp deneyin,ilklerden başlayın(daha kaliteli)
ben aynı programı 5 kere indirme fırsatı buldum ama kota var :)
benim modem aç/kapa da ip değişmediğinden bu yola başkoydum.
Valla bende modemi aç kapatmadan bıkmıştım.Bir program indirdim.rapidden beklemeden full otomatik download yapıyor ve sizin yerinize kodu giriyor indirmeye başlıyor sonra sizin yerinize modemi resetliyo bana iş dümüyor anlayacagınız